Exclusiv! Xenia a dat cărțile pe fata despre relația cu Radu după ce a fost eliminată de la Casa Iubirii: "E o fire foarte răzbunătoare, îi placea doar ambalajul!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 27 sep 2022, 10:28

Xenia, dezvaluiri despre relatia cu Radu

Sursa: Instagram

Fosta iubita a lui Radu din competitia matrimoniala Casa Iubirii a dezvaluit cateva momente-cheie care au dus la separarea de concurent si eliminarea ei.

Xenia nu regreta o secunda faptul că a părăsit Casa Iubirii după eliminarea care a avut loc "gratie" fostului ei iubit, Radu. Tânără își dorea să plece acasă, mai ales că lucrurile intre ei s-au stricat vizbil după ce s-au întors din vacanta unde Xenia și-a dat seama că sentimentele lui Radu nu sunt deloc profunde, ci mai mult de fațadă. Chiar ea a dezvăluit în exclusivitate pentru Culisele Iubirii faptul că Radu era atras foarte tare de fizicul ei, de frumusețea ei exterioara și mai puțin de cum este ea ca om.

Citeste si: Exclusiv! Simina Loica, Dominic și Bobicioiu s-au afișat ca o adevărată familie: "Au intervenit și oameni și părinți între noi, însă totul ne-a apropiat"

Xenia, primele impresii dupa eliminarea de la Casa Iubirii

"În Gala, am fost foarte emoționantă când am rămas cu Ionut în fata, îmi treceau foarte multe amintiri prin cap.

Aveam un cumul de emoții, plăcute și neplăcute. Abia aștept să se termine emisiunea și să ieșim. Șansele erau nule să rămân. Eu am simțit de când am fost nominalizata.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Radu are un mod de a sărută, nu eram compatibili.

Se vedea cumva și mai ciudat de la TV, erau că niste stampile, poate nici nu simțea. Aș putea rămâne cu el el, nu simt ura, chiar mi-a făcut un bine. Nu sunt supărată pe el. El chiar e o fire răzbunătoare, dar aș putea rămâne prietena cu el. Cu fetele nu aș putea pentru că au încercat să distorsioneze situația, să îmi facă rău gratuit. Eu am fost făcută în fel și chip când nu am vrut să vorbesc despre ce s-a întâmplat cu Larisa în club. 

Citeste si: Exclusiv! Andreea Mantea, dezvăluiri din culisele show-ului matrimonial Casa Iubirii": "Mă scot din sărite, insa mi-e drag de ei"

Xenia si-a dat seama ca Radu nu este indragostit cu adevarat de ea

Eu mi-am dat seama că Radu nu este pentru mine când am ajuns acasă și m-am uitat la emisiune.

El nu avea sentimente pentru mine. Am avut o vacanta de doua săptămâni. L-am analizat foarte bine, lui îi placea ambalajul. El avea atât de spus când îl întrebă lumea: Că sunt frumoasa și nu era ok asta, m-a supărat, a mai dezvăluit Xenia.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.