Exclusiv! Xenia, dezvăluiri despre întâlnirea cu George în afara Casei Iubirii: "M-am pus în fata lui!"

Author: Alice Popescu

Ce spune Xenia despre intalnirea cu George

Sursa: Instagram

Fosta concurenta de la Casa Iubirii a avut o intalnire de gradul zero cu George la Cluj, intr-un club.

Xenia a povestit în cadrul emisiunii Culisele Iubirii despre întâlnirea cu George, fostul partener din Casa Iubirii al Mariei. Fosta concurenta a povestit foarte deschis despre detaliile întâlnirii și mai mult a dezvăluit ce și-au vorbit preț de câteva zeci de minute.

Xenia despre intalnirea cu George: "A ramas socat!"

"Ne-am întâlnit dintr-o coincidenta în club din Cluj, eu l-am văzut, am avut o masa la intrare, l-am zărit și m-am pus în fata lui.

A rămas foarte șocat, ne-am salutat, am rămas vreo 10 minute la povesti, m-a întrebat daca sunt sincera în relația mea cu Radu, i-am spus că da, părea foarte dezinvolt, fericit, i-am și zis că e șmecheraș, e schimbat. Mi-a zis că în emisiunea este schimbat, că nu se simte în largul lui acolo și nu se poate deschide. Mi-a recunoscut că îi place tipologia mea, m-a căutat în club.
Mi-a zis că e cu câțiva prieteni după care m-a căutat la o prietena și a întrebat de mine. M-a căutat să îmi spună să căutam staff-ul să anunțam că ne-am întâlnit și că e ok să afle de la noi. Fapt pentru care l-am și făcut amândoi.

Citeste si: Exclusiv! Gestul care a deranjat-o teribil pe Simina Loica la Zănoagă înainte de meciul cu Bobicioiu: "Nu vreau să fie implicat copilul în asemenea jigniri și bătăi"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sincer să fiu, eu nu am crezut deloc în relația lui cu Maria. Ori George a fost foarte reticent, ori nu a simțit să facă lucruri în emisiune. Nu credeam în cuplul lor, Maria părea foarte îndrăgostită. Acum că au ieșit și au păstrat legătură, cred că e de ajuns acest fapt.

Chiar am vorbit cu Măria și i-am cerut scuze pentru comportamentul meu. Acum chiar consider că se plac și se îndrăgesc.

 

Da, aș fi reușit să îi despart, dar nu am vrut asta. Daca voiam ceva cu George, puteam să fac asta după ce s-a despărțit de Măria. George îmi era drag că om, dar nu era tipologia mea.

Era mai moale, de fel. E mic, 23 de ani, a mai adăugat Xenia.

 

 

Taguri: