EXCLUSIVITATE: iata cine este iubitul Ramonei Gabor! Bruneta a ramas SOCATA cand a fost descoperita VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:55

Ramona Gabor ba este pe Coasta de Azur, ba in tara sa isi viziteze rudele, ba in Dubai.

Toata lumea vorbeste despre ea dar de fapt nimeni nu stie mai nimic! Cand presa vuia ca fata se rasfata in bratele unui seic din Dubai, Ramona, de fapt, incerca sa cucereasca Istanbul. Da, ati auzit bine!

Iubitul adevarat al Ramonei este un turc bogat! Vedeti acum, la stirile Kanal D, imagini in exclusivitate cu cei doi porumbei la o plimbare prin orasul celor 7 coline!

Prinsa in Istanbul alaturi de noua sa cucerire, sora Monicai Gabor a avut o reactie de necrezut! Nu-i vine sa creada Ramonei ca am gasit-o si in alta tara! Pur si simplu
ar vrea sa intre in pamant decat sa vorbeasca cu noi!

Se fereste de camera de parca ar avea ceva de ascuns! Noi insistam si pana la urma Ramona ne raspunde la salut!

Nici dupa minute bune, domnisoarei Gabor nu-i vine sa creada ca i-am descoperit secretul. Se plimba prin Istanbul cu noul ei iubit si mananca porumb fiert la 3 lei bucata!

Nu mai are scapare! Trebuie sa ofere un raspuns.
Oare va incerca sa disimuleze totul? Tanarul cu care se plimba Ramona a fost instruit bine de sora Monicai Gabor.

Chiar si dupa ce pleaca Ramona de langa echipa KANAL D, iubitul merge la o distanta considerabila de ea in speranta ca va reusi sa ramana "domnul misterios" de pana acum.

Se comporta ca doi straini, dar prea tarziu.  Noi avem deja dovada ca sunt impreuna iar reactiile Ramonei spun totul!

Ca sa scape din vizorul nostru, Ramona se sfatuieste cu iubitul si cu ghidul lor si iau decizia de a intra in moscheea albastra
unde au zabovit minute bune.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.