Exclusivitate, la “Teo Show”, astazi, de la ora 15:00, in prima editie a noului sezon: Adelina Pestritu ne-o prezinta pe micuta Zenaida! Detalii inedite despre viata de mamica a vedetei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 aug 2018, 09:00

Teo Trandafir si Bursucu dau startul unui nou sezon “Teo Show”, astazi, de la ora 15:00, cu o editie spectaculoasa, plina de surprize.

Optimisti si plini de energie, carismaticii prezentatori vor deschide acest nou sezon al emisiunii cu materiale inedite, in exclusivitate, facandu-ne martorii fascinantei lumi a vedetelor.

In exclusivitate, Adelina ne-o prezinta pe micuta Zenaida Maria, fetita cuplului Pestritu-Steblea, si tot atunci vom afla detalii inedite din viata proaspetei mamici, dar si cum se descurca aceasta in noua <postura>.

Nu ratati un nou sezon “Teo Show”, cu Teo Trandafir si Bursucu, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 15:00, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.