Exercitiile militare NATO in Marea Neagra, supravegheate cu mare atentie de rusi! Un avion cu tehnica de spionaj a survolat zona din apropiere de tarmul romanesc

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 sep 2020, 10:00

Un avion cu tehnica de spionaj a survolat zona din apropiere de tarmul romanesc din Constanta, chiar in timp ce navele Romaniei si ale Aliantei erau in plina actiune!

Avionul rusesc de cercetare, Iliusin 20, care a fost vazut ieri, in timp ce survola zona din apropierea tarmului romanesc, este un prototip sovietic ce poate atinge peste 500 de kilometri pe ora si poate urca pana la 5 000 de metri altitudine. Avionul este dotat cu tehnici de spionaj si comunicatii prin satelit care pot transmite in timp real ce vede in timpul survolului.

Aparatul IL 20 a zburat chiar deasupra navelor aliate care se antrenau printre care si 7 vase de lupta din marina romana.

Exercitiul NATO a avut loc in apele internationale, la o distanta de 30 de kilometri de tarmul romanesc al Marii Negre.

##VIDEO134497##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.