„Există iubiri care niciodată nu se uită”. Cum au fost surprinși Laurențiu și Nona, la scurt timp după despărțirea de Lorena

Autor: Lavinia Medrea

Cum au fost surprinși Laurențiu și Lorena

Sursa: Captură YouTube WOWnews/Captură TikTok suciulaur13

La scurt timp după ce Laurențiu și Lorena și-au spus „adio”, fostul concurent de la „Casa iubirii” și Nona au apărut într-o ipostază neașteptată.

Laurențiu și Nona, doi foști concurenți din „ Casa iubirii ” sezonul 2 au fost surprinși într-o ipostază inedită, la scurt timp după despărțirea tânărului și a Lorenei.

Cum au fost surprinși Laurențiu și Nona

Laurențiu și Lorena au format un cuplu foarte îndrăgit în emisiunea „Casa iubirii”. Parcursul lor a fost plin de suișuri și coborâșuri, dar au reușit să rămână împreună și să parcurgă câțiva pași importanți în viața lor de cuplu de afară, astfel că s-au mutat împreună și au experimentat cu viața de

„părinți”, cumpărând două pisici.

Citește și: "Îmi doresc! M-aș adapta repede!" Catinca, despre revenirea în sezonul 3 al emisiunii Casa iubirii! Ce concurent i-a atras atenția? 

La rândul ei, Nona a avut o relație cu Patrick, dar din păcate gelozia și-a spus cuvântul iar relația lor s-a încheiat. Ceea ce părea să fie de domeniul veșniciei a ajuns să se risipească la scurt timp după eliminarea lui Patrick din competiție.

La puțin timp după ce Lorena și Laurențiu au șocat pe toată lumea despărțindu-se, tânărul a fost surprins cu Nona pe Internet. Cei doi au purtat o discuție interesantă chiar după ce au apărut zvonuri conform cărora ar exista între ei ceva mai mult decât o prietenie.

Citește și: „Nu este ceea ce trebuie pentru mine”. Lorena de la ”Casa iubirii” a dezvăluit motivul despărțirii de Laurențiu. Fosta concurentă aruncă bomba

Recent, Laurențiu și Lorena au intrat împreună, în direct, pe TikTok, acolo unde ai discutat liber despre despărțirea dintre Laurențiu și Lorena, dar și despre ce sentimente are în prezent tânărul, de când este un bărbat singur. 

Cum l-a sfătuit Nona pe Laurențiu

Laurențiu nu s-a temut să recunoască faptul că nu este în apele lui de când Lorena a plecat de lângă el, dar Nona a încercat să-l înveselească dându-i câteva sfaturi și făcând mici glumițe care să-i ridice moralul.

Din discuția celor doi, Laurențiu dă de înțeles că-și dorește foarte mult o împăcare cu Lorena, considerând că șansele pe care le poate primi pentru a-și îndrepta greșelile sunt numeroase.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Nona: Tu suferi?

Laurențiu: Bine nu-mi e, oricum.

Nona: Sfatul meu e să vă vedeți și să mai vorbiți o dată. Să știi că indiferent, chiar dacă greșești uneori, se mai dă a doua șansă.

Laurențiu: Și a doua, și a treia se dă. Și a patra și a cincea.

Prima dată trebuie să ne recunoaștem greșelile.

Nona: Îți trimit florile mele, ți le dau împrumut, să te duci să o împaci.

Laurențiu: Florile alea urâte să le dau? N-ai văzut că numai buchete din 101 trandafiri dau?

Nona: Să nu fie prea târziu.

Laurențiu: Astea nu țin de mine.

Nona: Există iubiri care niciodată nu se uită, știi?

Laurențiu: Clar”, este conversația purtată de Laurențiu și Nona, în live-ul difuzat pe TikTok. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.