Există șanse de împăcare între Alex Bobicioiu și Simina Loica? Sportivul a rupt tăcerea după despărțire: „Nu știu, cred că va fi probabil”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 13 iul 2023, 09:21

Sportivul a rupt tăcerea după despărțire

Sursa: Instagram Alexandru Bobicioiu/Simina Loica - colaj Kanal D

Alex Bobicioiu și Simina Loica au luat-o pe drumuri separate în urmă cu câteva săptămâni și, la scurt timp după, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil.

Alex Bobicioiu și Simina Loica nu mai sunt împreună de câteva săptămâni. Sportivul a făcut o serie de declarații după separarea de fosta lui parteneră și despre ce gândește în legătură cu o posibilă împăcare. 

Există șanse de împăcare între Alex Bobicioiu și Simina Loica?

În ziua în care au decis să se despartă, Simina Loica a anunțat și că este însărcinată și își dorește să păstreze copilul.

La câteva săptămâni după separare, Alex Bobicioiu a făcut câteva declarații despre cum se simte.

Citește și: Exclusiv! Mama Siminei Loica recunoaște că fiica ei și Alex Bobicioiu ar trebuie să fie mai înțelegători unul cu celălalt: "Mi-aș dori să fie mai fericiți!" Ce se intampla intre cei doi

„Sunt momente și momente în care am psihicul căzut, dar în mare parte încerc să mă concentrez pe ceea ce fac și să fiu puternic, să merg înainte orice ar fi”, a declarat Alex Bobicioiu, pentru  WOWnews.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Se pare că Simina și Alex nu au mai vorbit de trei săptămâni, aceasta fiind cea mai lungă perioadă de timp în care nu au mai ținut legătura unul cu celălalt. Din păcate, după multe certuri și împăcări, Alex Bobicioiu crede că sunt slabe șansele să existe curând o împăcare. 

Citește și: Simina Loica, mămică pentru a doua oară? Fosta concurentă de la „Puterea dragostei” și-a luat fanii prin surprindere: "Tot cezariană aleg"

„Am mai vorbit, dar nimic mai mult. Nu ne-am văzut, doar am vorbit. Nu știu ce se înțelege prin mesajele noastre. A trecut mult timp de când nu mai vorbim, au trecut trei săptămâni și niciodată nu am stat atât de mult fără să vorbim, nu știu ce să zic despre o nouă șansă.

Eu simt acum că nu, simt că există un mare nu”,  a mărturisit Alex Bobicioiu.

Alex Bobicioiu știe că Simina Loica îl susține

În curând, Alex Bobicioiu se va lupta în gala RXF cu Cristian Marinescu și este convins că Simina Loica va veni la meci ca să-și arate susținerea sau, poate, doar pentru a fi prezentă.

„Nu știu, cred că va fi probabil.

Eu zic că chit că nu suntem împreună, ea tot va avea emoții și va veni să vadă ce se întâmplă acolo. Plus că nu neapărat că vrea să mă vadă pe mine, dar poate pur și simplu vrea să vină și ea la gală. Dacă voi câștiga nu voi încerca să fac un gest spre Simina”, a încheiat Alex Bobicioiu.