Exista speranta! O femeie cu o forma avansata de cancer a fost vindecata complet

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 24 sep 2018, 14:03

O terapie complet noua i-a salvat viata.

O femeie in varsta de 49 de ani, cu o forma avansata de cancer de san, a fost vindecata in totalitate printr-o terapie complet noua care a presupus sporirea puterii sistemului imunitar pentru ca acesta sa lupte cu tumorile.

Dupa o serie de runde de chimioterapie care nu au dat rezultate, in incercarea de a opri tumoarea din a se raspandi dinspre sanul drept catre ficat si alte organe, Judy Perkins, din Florida, a fost selectata si supusa unei noi forme de tratament.

La vremea aceea, doctorii ii mai dadeau trei ani de trait.

„Conditia mea s-a deteriorat foarte mult inspre sfarsit, iar tumoarea imi apasa pe un nerv, ceea ce inseamna ca imi petreceam timpul incercand sa nu ma misc deloc pentru a nu simti dureri. Renuntasem la lupta. Dupa ce tratamentul mi-a dizolvat cea mai mare parte din tumoare, am fost capabila sa ma duc la o drumetie de 60 de kilometri ”, a spus Perkins, potrivit The Guardian.

Este un raspuns fara precedent la tratament intr-o forma atat de avansata de cancer de san ”, a spus Laszlo Radvanyi, director stiintific in cadrul Institutului de Cercetare pentru Cancer din Ontario.

Acest success da sperante milioanelor de oameni din intreaga lume care sufera de cancer de san si de alte forme precum cancer de ovare si cancer de prostata, care se trateaza foarte greu sau deloc.