Există tratamente naturiste eficiente pentru glaucom?

Autor: B.M.
Există tratamente naturiste eficiente pentru glaucom?

Glaucomul afectează 1,86% din populația cu vârsta de peste 40 de ani, iar până în 2021 una din 25 de persoane din acest grup de vârstă va suferi de glaucom.

Aproximativ 50% dintre persoanele care au această afecțiune nu au fost diagnosticate. Lăsat netratat, glaucomul poate provoca orbirea. Află ce tratamente naturiste pot fi utile pentru glaucom, susținând terapia clasică.

Tratamentul obișnuit pentru glaucom se focalizează asupra simptomelor cauzate de tensiunea intraoculară crescută, dar nu tratează mereu cauza principală. Medicamentele prescrise reduc producția de fluide prin stimularea drenajului, diminuând astfel presiunea de la nivelul ochilor. Potrivit joybileefarm.com

poți evita efectele secundare ale medicamentelor apelând la variante utile de tratamente naturiste pentru glaucom.

Deși în prezent se sugerează că glaucomul este legat de înaintarea în vârstă și de moștenirea genetică, oftalmologii nu au determinat în mod clar cauza. Tratarea glaucomului cu beta-blocante sau prostaglandine poate încetini evoluția bolii, dar există și cazuri în care glaucomul apare în condițiile unei tensiuni intraoculare normale.

Când se întâmplă acest lucru nervul retinei nu obține suficienți nutrienți, fie din cauza unui meniu deficitar sau ca urmare a unei problem de circulație a sângelui.

Cercetările realizate au indicat că stresul oxidativ și inflamațiile pot influența negativ sănătatea oculară și au un rol central în manifestarea glaucomului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Afla aici ce tratamente naturiste functioneaza pentru a trata glaucomul.

 

 

 

Taguri: