Exista viata si dupa Andreea Raicu! S-a indragostit? Tudor Chirila, surprins in compania unei domnisoare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:48

Ei bine … da! Credem ca vara asta, Tudor Chirila si-a gasit dragostea! Semn ca există viată si dupa Andreea Raicu, frumuselul solist al trupei Vama a inceput sa fie vazut din ce in ce mai des in compania unei domnite.

Semn ca relatia dintre cei doi este una destul de apropiata, Tudor s-a gandit sa scoata fata in oras, la o prajiturica si o cafea!

Au stat mult timp la palavre. Suficient incat sa ne facem o idée despre partenera cea noua! Am aflat ca e blogarita si ca se numeste Alexandra Sandu.

Pare o tipa careia ii place naturalul. Fara make-up si cu un zambet la purtator! Asa se pare ca vrea sa-l cucereasca pe burlacul Chirila.


Pe durata intregii intalniri cei doi au demonstrat ca se simt foarte bine unul in compania celuilalt. Tudor ii facea poze, ea ii intorcea gestul.

Ce-i drept, n-am surprins niciun gest mai tandru din partea lui Chirila. Doar apropieri si zambete! Oare nu are curaj sau nu face astfel de lucruri in public?!

Deranjati parca de ochii privitorilor, Tudor si blogarita s-au hotarat sa se retraga pe terasa restaurantului.


Acolo si-au continuat dulcea intalnire. Am observat ca artistul era imbracat lejer, cu o camasa cu imprimeuri, o pereche de blugi si slapi in picioare. Tipic Chirila!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.