„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 06 iul 2024, 14:24

Ștefan i-a surprins pe toți, la doar câteva zile după despărțirea de Catinca

Sursa: Instagram eusuntmustata; Instagram catinca_mt

Vineri seară, la doar două zile după despărțirea de Catinca, Ștefan a postat un mesaj prin care a dat de înțeles că, în ciuda acestui eveniment dureros, viața merge înainte.

Mesajul lui Ștefan, fost concurent de la „Casa iubirii”, a fost însoțit de o fotografie în care părea foarte relaxat, deși în această perioadă a trecut prin niște momente foarte neplăcute, după despărțirea de Catinca.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto

În ce ipostază a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca 

Imaginea postată la Instastory de către tânăr îl surprinde pe acesta pe un șezlong, îmbrăcat în haine de plajă și cu ochelari de soare, semn că a fost la ștrand sau pe plajă. De asemenea, în imagine, Ștefan părea foarte zâmbăreț, în ciuda faptului că, de curând, a rupt relația cu iubita lui.

În mesajul care a însoțit fotografia, fostul iubit al Catincăi a scris: „Asta ca idee, există viață și după moarte”. Astfel, prin întreaga lui postare, Ștefan a vrut să arate atât fostei partenere, cât și persoanelor care îl urmăresc, faptul că despărțirea nu l-a doborât și că, în continuare, se bucură de viață, așa cum face și Catinca, la rândul ei.

Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a plecat, zilele acestea, la Festivalul Neversea, organizat la Constanța, pentru a încerca să-și distragă, câtuși de puțin, atenția de la suferința despărțirii. Însă, cu toate acestea, chiar dacă a părut să se simtă bine în mica escapadă, nu s-a putut abține din a posta mesaje și melodii care o duc cu gândul la Ștefan.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

„Cea mai mare durere? Că trebuie să stai departe de cineva după care încă tânjești”,  a fost unul dintre mesajele publicate de Catinca, printre numeroase postări de la Neversea.

Ștefan pare să fi trecut peste despărțirea de Catinca

Miercuri seară, imediat după ce el și Catinca au luat decizia radicală de a pune punct relației, Ștefan le-a transmis fanilor săi, prin intermediul unei postări pe Instastory, faptul că, pentru o vreme, va fi inactiv pe rețelele sociale, din cauza unei profunde suferințe.

„Vă pup pe toți! Vreau să vă zic că nu sunt bine în momentul acesta, este ceva sufletește. O să mă întorc și când o să o fac, vin în forță cu tot! Vă mulțumesc super mult, tuturor!”,  a fost mesajul tânărului.

Citește și: Unde a plecat Catinca după despărțirea de Ștefan! Ce mesaj i-a transmis tânăra fostului său iubit: „Te-aș lua cu mine”

Însă se pare că fostului concurent de la „Casa iubirii” și-a revenit rapid din suferința sufletească, întrucât a reapărut în mediul online la scurt timp după tristul anunț și după ce a văzut că fosta lui iubită se distrează pe litoral.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.