EXPERIMENT: Ce se intampla cu apa fiarta la -41 de grade Celsius?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:42

In timp ce unii nu stiu ce sa mai faca pentru a se incalzi, altora, gerul le da idei.

Mai ceva ca-n laboratorul de chimie! Ce poti sa faci cand afara nu sunt nici mai mult, nici mai putin de minus 41 de grade Celsius?!

Cand toata lumea sta in casa cu trei cojoace si-o plapuma deasupra, gerul naprasnic i-a pus imaginatia la lucru unui locuitor din provincia canadiana Ontario. Si-a luat un pistol si… dar nu va speriati, nu vorbim despre un pistol cu gloante, ci de unul cu apa fiarta!

A facut senzatie pe internet experimentul omului.

Jetul de apa se transforma intr-o perdea de fum in numai cateva clipe. Nici tipenie de om nu se zareste prin imprejurimi. Cine ar iesi afara la minus 41 de grade?

Casele, copacii din jurul strazii, totul pare inghetat. Omul nostru pare sa fie singurul curajos care-a iesit din casa.  Poate asa ii credem pe cuvant pe americani, care se tot plang in ultima vreme de inghetul care nu vrea sa-i mai lase.


Experimentul i-a iesit, apa din rezervor i s-a terminat, asa ca acum poate intra linistit la caldura in casa. Si noi am experimentat ceva asemanator, evident, nu in aceasta iarna. Daca nu va mai amintiti, puteti sa revedeti imaginile!
##VIDEO96926##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!