EXPERIMENT: Vrei sa stii unde se fura cel mai repede o sticla cu lapte? N-ai sa ghicesti! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 oct 2020, 07:45

Se ia o sticla de lapte, se pune la colt de scara si se asteapta reactii.

Prima locatie: un bloc din Drumul Taberei. Oamenii trec pe langa sticla, se uita curiosi, unii parca ar vrea sa o ia, altii sunt putin intrigati de situatie dar totusi nimeni nu se atinge de sticla buclucasa.

Se vede treaba ca in aceasta zona oamenii inca isi mai amintesc de vremurile trecute, cand laptele se dadea cu ratia. Asa ca laptele nu este furat. Pe bulevard insa lucrurile incep sa se schimbe!

Femeia de serviciu! Iese din scara cu matura si farasul, vede sticla de lapte, dar mai are putin de maturat.
Asa ca lasa prada deoparte. Deocamdata!

Odata treaba terminata femeia priveste cu interes sticla cu lapte. Isi ia matura si farasul si...cand ai zice ca da sa plece, inhata prada, o pune la subrat si porneste in treaba ei! Cand vede camera de filmat...pare putin incurcata!

Ne mutam locatia pe calea Ferentari...si inmultim" tentatia". In loc de o sticla, punem trei. Trec minutele si parca nimeni nu este interesat.


Un domn cu geanta diplomat si camasa rosie trece pe langa punga. Brusc se intoarce si incepe sa analizeze situatia. S-o fi gandit ca a dat norocul peste el. Dar cum sa iei asa de-odata toate sticlele? Nu se poate! Inainte te asiguri ca nu este nimeni prin preajma sa te vada ce pui la cale!

Aparitia acestei pensionare ii da peste cap planul. Femeia pare si ea interesata de sticlele cu lapte.
Asa ca isi lasa sacosele jos si se pune un pic pe banca. Nu stie insa, ca la cativa metri departare un domn o priveste suspicios.

Dupa cateva minute femeia se ridica isi ia plasele si pleaca. Dar domnul ramane. Mai face cativa pasi, se asigura ca laptele este la locul lui si cand nimeni nu este prin preajma, se aproprie de "vanat". Mai arunca o privire de control si isi ia in sfarsit trofeul!

Ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat omul nostru pleaca agale...dar,
din cand in cand isi mai intoarce privirea nu care cumva sa il fi vazut cineva. Cat a durat toata operatiunea? 45 de minute! L-am urmarit si noi tacticos si l-am "inoportunat" cand se asezase pe o banca!
Nici gand sa ne dezvaluie domnul ca de fapt a gasit laptele in fata unui bloc si si l-a insusit. Daca in Ferentari laptele a rezistat aproape o ora in fata blocului, in zona Floreasca sticlele au disparut cat ai zice peste.





 

Taguri: