Expertii in FENG SHUI dezvaluie cum puteti atrage succesul si prosperitatea

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:20

O vorba din popor spune ca norocul si-l face omul cu mana lui! O sa radeti, insa, zicala chiar pare sa se adevereasca!

Prosperitatea in casa, armonia in cuplu si sanatatea familiei, pe toate le puteti obtine daca stiti formula fericirii! Cel putin, asa sustin specialistii in feng shui. „ Atunci cand simtim ca ceva nu merge, sa facem schimbari in viata noastra! ”- e sfatul specialistului in Feng Shui. Asadar, cand viata va loveste unde va doare mai tare, e cazul sa luati masuri!

Prin ce locuri se canalizeaza energiile in casa, cum facem ca ele sa ne aduca iubirea, multi bani sau un gram de noroc, pe toate le putem depista cu ajutorul unui specialist in Feng-Shui.

Stiinta nu este foarte cunoscuta printre romani, insa, cererile celor care apeleaza la asa ceva sunt inedite.

Valentina, specialista noastra in Feng Shui si- a calculat energiile pozitive din casa in care locuieste. Tot ea spulbera un mit: „ Daca-mi cumpar o fantana arteziana si o pun in casa si o sa am prosperitate sau relatatii sociale inchegate. Este fals! Important este pe ce asezam acea fantana arteziana.



Dar care sunt locurile norocoase, care atrag binele? Acestea se pot afla cu ajutorul unei busole, a unui sablon folosit de initiatii in arta Feng Shui-ului si cu anumite formule specifice. Principiile dupa care se aplica formulele feng shui-ului nu pot fi corect aplicate de cei neinitiati. Sunt mai multe variante si calcule la mijloc, pana se pot stabili formulele exacte. Vedeti cum calculeaza Valentina energiile pozitive din casa chiar in materialul video!

##VIDEO115520##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.