Explicația halucinantă a unei șoferițe după ce a lovit mortal un pieton: „Nu era nimeni”. Medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul în vârstă de 63 de ani

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 10 iul 2024, 09:46

Un bărbat a fost lovit mortal pe trecerea de pietoni

Sursa: Pixabay

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a decedat marți, 9 iulie, după ce a fost accidentat de o șoferiță pe trecerea de pietoni. Totul s-a petrecut la ieșirea dintr-o benzinărie, în Timiș.

Un incident tragic a avut loc lângă o benzinărie din Timișoara, unde un pieton a fost lovit mortal de o mașină în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. Bărbatul de 63 de ani s-a asigurat înainte de a păși pe zebră, dar o șoferiță de 43 de ani, care ieșea din benzinărie, nu l-a observat și l-a lovit.

Citește și: A dat Bacalaureatul, însă moartea l-a luat la scurt timp după. Un tânăr de 18 ani a murit într-un cumplit accident în Slatina

Șoferița susține că s-a asigurat

Potrivit observatornews, impactul fatal a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei benzinării situate într-o zonă aglomerată din Timișoara. În înregistrările video se poate vedea clar cum șoferița de 43 de ani se asigură înainte de a intra pe șosea, însă nu reușește să observe pietonul de 63 de ani care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.

Citește și: Tragedie pe DN 24 în Vrancea: O tânără de 22 de ani și-a pierdut viața și trei persoane au fost rănite, inclusiv un copil de 4 ani

Accidentul s-a produs într-o fracțiune de secundă, fără ca șoferița să aibă timp să reacționeze. Autoritățile investighează acum circumstanțele exacte ale accidentului pentru a stabili responsabilitățile și a preveni astfel de evenimente pe viitor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

"M-am asigurat, stânga-dreapta, nu era nimeni şi atunci am pornit şi era un domn cu bicicleta, nici nu ştiu dacă era cu bicicleta sau nu", a declarat şoferiţa, potrivit sursei menționate anterior.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul în vârstă de 63 de ani

Bărbatul a fost aruncat sub roțile mașinii, iar femeia, în stare de șoc, nu a reușit să frâneze suficient de repede. Martorii aflați în apropiere au auzit zgomotul puternic și au intervenit imediat pentru a acorda primul ajutor victimei, apoi au sunat de urgență la 112 pentru a solicita asistență medicală.

Citește și: Accident grav în Buzău: Doi morți și doi răniți după un impact frontal

Potrivit observatornews, echipele medicale s-au străduit din greu să salveze viața bărbatului implicat în accident, însă toate eforturile lor au fost în zadar. Șoferița a fost supusă testării cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat negativitatea prezenței alcoolului. În aceste momente de durere profundă, familia bărbatului se pregătește acum pentru ceremonia de înmormântare, fiind copleșită de tristețe și durere.