Explicația pentru comportamentul lui Vladimir Putin! De ce ar încearca să-și ascundă problemele de sănătate: „Nu mai are încotro, lumea va afla de boala lui”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 ian 2023, 08:00

Explicația pentru comportamentul lui Vladimir Putin! De ce încearcă să-și ascundă problemele de sănătate: „Nu mai are încotro, lumea va afla de boala lui”

Sursa: Twitter

Un profiler SRI cunoscut a vorbit despre comportamentul lui Vladimir Putin din imaginile care au fost transmise de Kremlin, unde se poate observa că președintele rus încearcă să nu se dea de gol în privința problemelor de sănătate pe care le are.

Profilerul SRI Paul Herinean a vorbit despre comportamentul lui  Vladimir Putin. Într-o filmare, se poate observa cum liderul Rusiei tremură și încearcă să mușamalizeze faptul că are probleme de sănătate, potrivit capital.ro.

De ce încearcă Vladimir Putin să-și ascundă problemele de sănătate: „Se vede în imagini cum apare tremuratul la piciorul drept”

„Se vede în imagini cât se poate de clar cum apare tremuratul la piciorul drept, după care încearcă să se deplaseze și se dezechilibrează. Teoria spune că picioarele sunt membrele care trădeaza adevărul. La Vladimir Putin e clar că se dezechilibrează. În aceste imagini, Putin nu simulează, ci tremuratul este real”, a declarat Paul Herinean.

Paul Herinean a mai precizat că, inițial, credea că imaginile sunt false, dar în final,s-a convins că totul este 100% adevărat.

Citeste si: LIVE UPDATE Ziua 65 de război. Volodimir Zelenski salută sprijinul financiar suplimentar anunţat de preşedintele SUA

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Inițial am crezut că este ceva regizat, pentru că, de obicei, mesajele de la Kremlin sunt atent verificate și mi-a fost greu să cred că sunt imagini reale”, a mai declarat Paul Herinean.

Profilerul SRI a spus că mesajul pe care a încercat să îl demonstreze Rusia este că Vladimir Putin nu are probleme de sănătate, dar nu i-a ieșit acest lucru. 

„Logica ar fi că vine să stopeze zvonurile despre starea de sănătate, dar nu îi iese. Se vede și că, după ce dă mâna cu Alexandr Lukașenko, este pentru prima dată când acesta îl compătimește, acesta îi arată compasiune. Este pentru prima dată că văd astfel de gesturi la președintele belarus Alexandr Lukașenko”, a declarat acesta.

Citeste si: După Polonia, Gazprom oprește furnizarea gazelor și în Bulgaria. Ambele țări au impus sancțiuni Rusiei și nu au vrut să plătească gazul rusesc în ruble

De asemenea, Paul Herinean a mai subliniat faptul că  „Vladimir Putin nu prea mai are încotro, lumea va afla de boala lui. Lukașenko e captiv, dacă dispare Putin, dispare și el”.

Pe lângă asta, profilerul SRI a afirmat că președintele rus este în continuare coerent atunci când vorbește și face declarații.

„L-am ascultat cum vorbește, deși nu știu limba rusă, este coerent, transmite mesajele bine”, a declarat profilerul SRI.