Explicația surprinzătoare a clujencei care și-a închiriat apartamentul cu 8.000 de euro, pe durata festivalului UNTOLD: „Am scris un zero în plus”

Autor: Diana Ghita

Mulți clujeni profită cât de mult pot în perioada festivalului UNTOLD 

Sursa: Facebook UNTOLD

În fiecare an, Festivalul Untold transformă Cluj-Napoca într-o destinație de top pentru fanii muzicii din întreaga lume. Pe lângă spectacolele de neuitat și atmosfera vibrantă, festivalul aduce beneficii economice semnificative pentru locuitorii orașului.

Printre clujenii avantajați în perioada desfășurării festivalului UNTOLD se numără și cei care își închiriază locuințele pe durata evenimentului, întrucât cer sume foarte mari, pe care turiștii străini sunt dispuși să le plătească.

Cu ce explicație a venit femeia din Cluj care și-a închiriat apartamentul cu 8.000 de euro 

Locuitorii din Cluj profită din plin de cererea crescută de cazare, așa că stabilesc prețuri impresionante pentru apartamentele lor.

În perioada festivalului, prețurile pot ajunge până la 8.000 de euro pentru doar patru zile. Un exemplu notabil este un apartament de 40 de metri pătrați, situat la 3,7 kilometri de centrul orașului, care a fost scos spre închiriere pentru suma de 38.000 de lei (aproximativ 8.000 de euro).

Deși, inițial, proprietara a declarat, pentru Adevărul, că a fost o greșeală în anunț, apartamentul s-a închiriat rapid, semn că există o cerere reală și dispusă să plătească aceste sume: „ Am scris un zero în plus.

Dar am corectat. Acum este în regulă, dar s-a dat apartamentul în chirie”

Citește și: Programul oficial Untold 2024. Ce artiști vor fi prezenți între 8 și 11 august pe scena de la Cluj-Arena

Apartamentul închiriat dispune de o singură cameră, o baie și o bucătărie. Are o suprafață de 40 mp. Situat la 3,7 kilometri de centrul orașului, imobilul a primit un rating impresionant, de 9.8

din partea a 115 de persoane.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Și alte apartamente de același tip au fost închiriate pentru sume similare. De exemplu, un apartament situat în Parcul Rozelor a fost oferit spre închiriere pentru 34.000

de lei, pe durata celor 4 zile de UNTOLD.

UNTOLD se află în topul celor mai mari festivaluri din lume

Chiar dacă prețurile pentru cazări sunt exorbitante, există și opțiuni mai accesibile pentru participanții din alte orașe ale României. Cei care vin din străinătate sunt, însă, mai puțin preocupați de prețuri și acceptă tarifele fără să negocieze.

Ediția din 2024 a Festivalului Untold, programată între 8 și 12 august, promite să fie una dintre cele mai spectaculoase de până acum.

Organizatorii au anunțat o listă impresionantă de artiști, inclusiv nume mari precum Lenny Kravitz, Sam Smith, Louis Tomlinson și Burna Boy, alături de cei mai renumiți DJ din lume, cum ar fi Swedish House Mafia, Martin Garrix și Dimitri Vegas & Like Mike.

Citește și: Cine sunt victimele din Cluj care au murit electrocutate în piscina gonflabilă. Au intrat să se răcorească și au avut parte de un sfârșit tragic

Popularitatea Untold a crescut exponențial de la prima ediție, iar în 2024 festivalul a urcat pe locul al treilea în clasamentul celor mai mari festivaluri de muzică din lume, realizat de publicația britanică DJ Mag.