Explozie de bucurie în casa "Puterea dragostei": Mariana a lipsit din emisiune! Anunțul lui Livian le-a șters zâmbetul de pe buze concurenților: "E bolnavă!"

Autor: A.I.
Actualizat: 23 nov 2020, 08:40

Mariana a lipsit din emisiunea "Puterea dragostei" de astăzi, iar absența ei le-a provocat un val de entuziasm concurenților, care au explodat de bucurie.

"Nu-i Mariana, băi!", a exclamat, entuziasmat, Jador și a început să aplaude.

"Jador, Jador, nu te bucura, e bolnavă", a spus Livian.

"Nu ne bucurăm că-i blonavă, ne bucurăm că nu-i aici", a reacționat Mocanu.

În cele din urmă, fetele au lămurit misterul. Mariana nu e bolnavă, lipsea din emisiune pentru a rezolva problema cu viza. "Nu-i bolnavă, e la viză", au dezvăluit fetele, motiv pentru băieți să continue bucuria.

Cea mai fierbinte imagine cu Mariana de la "Puterea dragostei"!

Mariana de la" Puterea dragostei" a defilat într-o lenjerie intimă extrem de sexy, care a lăsat să i se vadă zona intimă. Despre Mariana se știe că este fotomodel.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mariana recunoștea că este atrasă de Jador, însă acesta nu își dorește o relație cu ea, ci doar ca ei să fie prieteni.

”Mariana este specială. Cât am fost la Istanbul, i-am ascultat povestea de viață și, credeți-mă, este una foarte dureroasă. Fata asta nu a avut o copilărie normală. Este un suflet foarte bun, cel mai bun din casă, dar se comportă că un copil neastâmpărat! E o prietenă deosebită, dar, din punct de vedere sentimental, nu aș putea să fiu niciodată cu o femeie ca ea”, declara Jador despre  Mariana.

Citeste si: Fotografii incredibile cu Andra Volos inainte de operatiile estetice! Zici ca este alta persoana!

Citeste si: Ricardo formează deja un cuplu cu Manuela? S-ar fi sărutat pe hol: "A pupat-o pervers"! Cine a detonat bomba

Citeste si: Prima reactie a lui Livian atunci cand a vazut-o pe Bianca NEMACHIATA: ''Parca esti o...''