Explozie de bucurie la Survivor Romania! Ce vor primi castigatorii, in afara de imunitate

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 feb 2021, 12:34
Bucurie la Survivor cand s-a aflat premiul

Daniel Pavel a anuntat ce vor primi castigatorii astazi, in afara de imunitate.

Este vorba despre 3 oua de fiecare. Atat Razboinicii, cat si Faimosii au explodat de bucurie atunci cand au aflat premiul.

Astazi este un nou joc de imunitate, in urma caruia echipa pierzatoare va trebui sa mai nominalizeze un jucator pentru eliminare.

Ieri, in Consiliul de nominalizare, Razboinicii au nominalizat-o pe Andreea pentru eliminare.

Faimosii au castigat ieri, cu 10-4, jocul pentru imunitate.

Scandal la Razboinici dupa ce au pierdut imunitatea

Razboinicii s-au certat dupa ce au pierdut imunitatea.

Musty s-a plans ca el a fost acuzat ca nu a dat totul pe traseu cand, de fapt, a dat totul. Totodata, el a acuzat ca sunt altii care nu dau totul, acelasi lucru de care e el acuzat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Musty a fost acuzat de fete ca pretinde respect cand nu ofera, de fapt, respect. Totodata, ele s-au plans ca el spune ca e matur, ca are 40 de ani, dar ca se comporta, din punctul lor de vedere, ca un copil.

Faimosii, doua victorii consecutive dupa infrangeri

Dupa ce au pierdut mai multe jocuri, Faimosii au reusit sa castige, iar Razboinicii, in ciuda faptului ca existau conflicte mocnite in sanul lor, au explodat.

Musty a fost apreciat pentru ce a facut pana acum pentru echipa Razboinicilor, spunandu-se despre el chiar ca e liderul echipei.

Insa Musty s-a plans acum ca a fost acuzat ca nu a dat totul pe traseu cand, de fapt, din punctul lui de vedere, altii nu au dat totul.

Si Faimosii au avut probleme, dar pare ca s-au rezolvat. Alexandra Stan chiar spunea ca vrea sa paraseasca aceasta competitie.

"Ma asteptam din partea altor colegi, insa Zanni a fost cel care m-a ambitionat foarte mult. De fiecare data cand ne trezim foarte infrigurati si morti de foame si ziceam ca, nu mai gata, eu vreau sa plec acasa, eu va trag in jos, va rog frumos, nu sunt  asa buna sa traiesc in jungla, nu fac fata si ma plangeam cum ma plang eu de fel, Zanni era cel care imi

zicea:  "Stan, taci, lasa vrajeala, nu pleci nicaieri. Fix asa imi zicea si sincer nu am crezut ca ma va vota, insa avand in vedere proba de astazi si importanta premiului pana la urma, si-a dat si el seama ca sunt o persoana potrivita sa plece acasa deoarece astazi scorul putea sa fie 10-0 si eu le-am spus colegilor si imi pare foarte rau ca nu a fost 10-0 scorul din  cauza mea ca am avut acea ezitare.
Acum, sa vedem ce decide publicul ca noi asta ne dorimi, asta e intentia si daca publicul reuseste sa vada si dedesubturile din aceasta competitie si sa ne cunoasca pe noi ca oameni si nu ca personaje, atunci o sa voteze corect, dar am o speranta ca publicul roman este destul de luminat si isi doreste adevarul sau cel putin vede. Imi doresc sa raman, insa imi doresc s anu fiu asa slaba pe traseu si in viata de zi cu zi.

In fiecare zi apare cateo trauma pe care eu credeam ca am vindecat-o si de fapt, eu de asta am venit aici, sa ma vindec si astazi m-am vindecat enorm sau cel putin am apasat pe un buton. Mi-e frica de ce o sa urmeze. O sa iasa la suprafata din mine tot ce nu este luminat, insa asta e, o sa incerc sa fac fata", a spus Alexandra Stan, intrebata de Daniel Pavel daca isi doreste sa ramana la  Survivor Romania 2021.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.