Explozie de bucurie pentru concurentii de la Survivor Romania la aflarea mizei fabuloase! Cum si-au facut aparitia Razboinicii, la startul jocului de astazi!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 mar 2021, 21:00
survivor romania 2021 Foto(6)
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.d

Faimosii si Razboinicii se vor lupta in jocul de recompensa de astazi pentru o miza fara precedent la Survivor Romania! Daniel Pavel a facut anuntul mult asteptat!

Un nou joc epic desfasurat pe un traseu dificil se va disputa astazi, la Survivor Romania 2021. Este vorba despre un joc de recompensa cu o miza speciala ce ii va determina pe toti concurentii sa lupte cu toate fortele pentru a dobandi victoria si a se bucura de premiul extraordinar.

Razboinicii, cu un nou look la startul jocului de recompensa de astazi! "O schimbare de look! Incredibil!"

Desi au trecut prin clipe extrem de dificile dupa cele doua crunte infrangeri suferite in urma celor doua jocuri de imunitate disputate zilele trecute si au fost nevoiti sa faca nominalizari spre eliminare, Razboinicii s-au prezentat la startul jocului de recompensa de atazi, cu o stare de spirit aparent buna si cu mult optimism. Acestia au declarat ca s-au mobilizat in camp si au promis ca isi vor reveni si vor lupta cu si mai mare determinare pe traseu pentru a castiga mult ravnita miza de astazi.

Mai mult decat atat, baietii din echipa albastra au aparut la reuniunea de la startul jocului de recompensa cu un nou look. Daniel Pavel i-a intrebat pe Razboinici de ce au recurs la aceasta schimbare. Sorin i-a raspuns ca Maria s-a ocupat de impletirea barbilor lor si au apelat la schimbarea de look tocmai pentru a marca faptul ca isi doresc sa se schimbe si pe traseu si sa dea tot ce au mai bun pentru victorie.

"Un nou look, o noua schimbare, o noua zi, o noua viata! Trebuie sa incepem totul de aici! Sa schimbam tot ce a fost in trecut si de aici inainte sa plecam cat mai departe si cat mai bine! Am ajuns pe traseul piratilor, am devenit pirati!", a spus Sorin.

Daniel Pavel a facut anuntul mult asteptat! In ce consta MIZA jocului de recompensa de astazi?

Dupa cateva zile de asteptare, Daniel Pavel a anuntat in ce va consta miza jocului de astazi. Concurentii au asteptat cu sufletele la gura sa afle care este premiul special pentru care se vor lupta in jocul de recompensa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In cele din urma, prezentatorul emisiunii, a anuntat faptul ca echipa castigatoare va participa la un concert extraordinar sustinut de Jason Derulo, unul dintre cei mai apreciati artisti de talie internationala.

"Exista un artist care a adus milioane de puncte echipei sale muzicale! A intrat la votul publicului incepand cu 2013 si de atunci sta in topul clasamentelor pana astazi! Ei bine, echipa care castiga jocul de astazi de pe traseul piratilor, primeste drept recompensa participarea la concertul lui Jason Derulo! Cine castiga astazi merge la concert!"

, a spus Daniel Pavel

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de duminică, 28 martie 2021- VIDEO. Ce dezvăluiri a făcut Elena Marin înaintea jocului de recompensă: „Nu mai avem motive să...”

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, miza uriasa la jocul de recompensa! Jason Derulo, concert pentru echipa invingatoare!