Explozie de culoare si zambete in centrul Capitalei. Sute de tineri frumosi si zambitori au sarbatorit absolvirea liceului!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:11

Pentru ei e ultima zi de liceu, pentru noi un prilej de a ne aminti cu noastalgie de cea mai frumoasa perioada din viata!

Cu fericirea pe chip si bucuria in suflete, elevii dintr-a XII-a de la Spiru Haret isi i-au ramas bun de la viata de liceu. N-ai loc sa arunci un ac in curtea liceului. Aglomeratie mare, emotii pe masura.

250 de tineri, imbracati in robe festive au pornit  spre locul unde urma sa se desfasoare festivitatea de absolvire. Se incheie cea mai frumoasa etapa din viata lor.



Un mars al entuziasmului de licean adevarat s-a desfasurat sub privirile trecatorilor grabiti.
Au facut poze care vor ramane amintiri de neuitat peste ani si ani.

Li se citeste in ochi speranta si optimismul. Pornesc intr-o noua etapa, cu ganduri mari si vise cat Casa Poporului. Unii vor sa isi urmeze drumul departe de tara pentru a ne face mandri ca suntem romani. Altii vor sa ramana aici si sa schimbe vieti.
Si chiar daca sunt la inceput, stiu de pe acum care este secretul succesului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dar pe langa teze si emotiile de la orele de curs, elevii au avut parte si de  balul de final de liceu unde au purtat tinute de gala.