Explozie de proporții, într-un apartament din Vitan, în București. Un bărbat de 84 de ani a fost scos de sub dărâmături

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 05 mar 2024, 01:00

Explozia a fost atât de puternică, încât ușile au fost aruncate la zeci de metri

Sursa: Pexels.com

O explozie de proporții a avut loc, într-un apartament din cartierul Vitan, București. Echipajele de urgență au scos, de sub dărâmături, un bărbat în vârstă de 84 de ani, care are arsuri pe corp.

Astăzi, 5 iunie, o explozie puternică a avut loc, într-un bloc din Vitan, din București. Un bătrân a fost scos de sub dărâmături și transportat la Spitalul Bagdasar Arseni, iar alte aproximativ 30 de persoane au fost evacuate.

Explozie puternică, într-un bloc din cartierul Vitan, București

O explozie puternică a avut loc într-un bloc aflat pe strada Răcari, în Sectorul 3 din București.

Bătrânul de 84 de ani a suferit mai multe arsuri pe corp, a fost intubat și transportat, de urgență, la spital.

Echipele de salvare au evacuat mai multe persoane și încă se află în zona cu pricina. Explozia a fost atât de puternică, încât ușile au fost aruncate la zeci de metri, la fel și ferestrele și mai multe bucăți de zidărie.

Apartamentul care a explodat se află la etajul doi al blocului, dar pagube materiale s-au înregistrat inclusiv la apartamentele aflate la etajele superioare.

Bătrânul de 84 de ani se afla într-unul din acele apartamente și a fost prins sub o placă de beton, fiind nevoie de transportarea acestuia la spital, pentru a primi îngrijirile necesare.

Citește și: „De aici vie nu mai ieși!”. O femeie a fost bătută cu bestialitate de șeful ei cu toporul. De la ce a pornit totul

Momentan, nu se știe cauza exactă a exploziei, dar, de vină, se pare că ar fi fost o acumulare de gaze.

„În urma exploziei, numeroase elemente de constructie au fost dislocate, precum usi, ferestre, zidarie. La faţa locului actioneaza 5 autospeciale de de stingere, SMURD, Descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori”, a transmis ISU.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Tânăr de 18 ani, din Prahova, lovit mortal de un șofer beat și drogat

Un nou accident rutier a avut loc din cauza alcoolului și a drogurilor. Un tânăr de 18 ani a fost spulberat, în Prahova, de un șofer beat și drogat. Băiatul a fost abandonat pe marginea drumului și a murit câteva ore mai târziu.

Șoferul, în vârstă de 24 de ani, a fost reținut, după ce a produs accidentul și a și fugit de la fața locului, în speranța că nu va fi prins.

Victima lui și-a dat ultima suflare pe patul de spital. Totul a avut loc ieri, 4 mai, în jurul orei 23:00, în comuna Ciupelnița, pe DJ 101.

Citește și: Neatenția unei mame din Onești i-a fost fatală copilului ei de cinci ani. Micuțul și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul 9 al blocului în care locuia

Șoferul, de fel din comuna Dumbrava, avea o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar aparatul DrugTest a indicat rezultat pozitiv în ceea ce privește consumul unei substanțe psihoactive.

Astăzi, 5 iunie, șoferul va ajunge în fața procurorilor, pentru a se lua măsurile preventive. Oamenii legii au deschis dosar penal și continuă cercetările, pentru a stabili toate împrejurările producerii incidentului.