Explozie într-un bloc din Deva, după o acumulare de gaze - o fetiță de 1 an și mama sa, grav rănite

Author: Alina Petre
Actualizat: 08 apr 2023, 04:45

Explozie într-un bloc din Deva

O explozie s-a produs, vineri dimineață, într-un bloc de locuințe din Deva. O fetiță de 1 an și 3 luni și mama sa au fost rănite.

O explozie s-a produs, vineri dimineață, într-un bloc de locuințe din Deva. O fetiță de 1 an și 3 luni și mama sa au fost rănite.

O fetiță de 1 an şi 3 luni şi mama sa, în vârstă de 27 de ani, au fost rănite în urma unei explozii produse în urma unei acumulări de gaze într-un bloc de locuinţe din Deva. Nu a fost necesară evacuarea imobilului.

Explozia s-a produs la un apartament de la etajul 9. Atât mama, cât şi copilul au suferit arsuri.

Citeste si: Incendiu violent la o pensiune, în Vâlcea: 20 de persoane, evacuate. Care a fost cauza

”Ambele victime sunt conştiente, cooperante, dar în stare de şoc. Primesc îngrijiri medicale. Copilul minor este o fetiţă de 1 an şi 3 luni  ce prezintă arsuri minore la nivelul feţei.

Mama este rănită, având arsuri în urma exploziei. Explozia nu a fost urmată de incendiu si s-a produs ca urmare a unei acumulari de gaze in bucătăria imobilului”,
a declarat ISU Hunedoara.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Femeia de 27 de ani, victimă a exploziei produsă vineri dimineaţa într-un apartament din municipiul Hunedoara, prezintă arsuri de gradele I, II şi III pe aproximativ 75-80% din suprafaţa corpului, fiind internată la spitalul din localitate, potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

În urma evenimentului de la Hunedoara au rezultat două victime. O femeie de 27 de ani, cu arsuri de gradul I, II şi III pe aproximativ 75-80% din suprafaţa corpului, faţă, torace, membre superioare şi inferioare. A fost evaluată şi stabilizată de echipajul cu medic de la SAJ Hunedoara şi transportată la spital. A doua victimă a fost o minoră de un an şi trei luni, care, în urma evaluării, prezenta doar un eritem facial, neavând alte arsuri”,

a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr Călin Dumitrescu, potrivit Agerpres.

Citeste si: Pământul, lovit de o furtună solară. Specialiștii explică fenomenul

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.