Explozie puternică în centrul Mexicului! O cisternă plină cu combustibil a sărit în aer după un impact violent | Video

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 22 iul 2023, 00:30

O explozie puternică urmată de un incendiu a provocat panică și distrugeri însemnate în orașul Aguas Calientes, din centrul Mexicului.

Un camion-cisternă plin cu combustibil a lovit un pasaj de lângă o linie de cale ferată și a sărit în aer provocând un incendiu uriaș într-o localitate din centrul Mexicului. Peste 800 de persoane au fost evacuate, scrie The Guardian

Citeste si: Explozie la etajul unu al unui bloc din Sectorul 4 al Capitalei! Au fost afectate 13 apartamente și 140 de persoane autoevacuate

Explozie puternică în centrul Mexicului. O cisternă plină cu combustibil a sărit în aer după un impact violent

Incendiul a avut loc după ce o cisternă încărcată cu combustibil a lovit o pasarelă feroviară. 12 persoane au fost salvate de pompieri din casele care au luat foc, și aproximativ 1.000 de localnici au fost evacuați imediat, de teamă că flăcările se extind mult prea repede în zona rezidențială.

Zona a fost acoperită cu un fum gros, iar în imagini se poate observa că imediat după incident un tren de marfă care trecea prin flăcări după accidentul din orașul Aguascalientes, în vreme ce oamenii își abandonau mașinile și fugeau din calea focului.

Citeste si: Un incendiu de proporții a luat naștere pe podul Kerci, care face legătura între Rusia și Crimeea

Din fericire, nu a fost nimeni rănit. Potrivit poliției, șoferul cisternei a fost arestat și urmează să dea explicații pentru ceea ce s-a întâmplat.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mașină în flăcări, în Pasajul Unirii

Marți, 18 octombrie, o mașină care tranzita Pasajul Unirii a luat foc. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului, însă, potrivit martorilor, prima autospecială nu a putut intra în pasaj din cauza înălțimii, potrivit  realitatea.net.  

Citeste si: BREAKING NEWS Mașină în flăcări, în Pasajul Unirii. Circulația este oprită

Incendiul a fost stins. ” În pasaj și pe rampele de acces au fost aproximativ 100 de autoturisme. 20 de persoane au fost evacuate de echipele de salvatori ISUBIF”, a transmis instituția. 

La fața locului au fost trimise cinci autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.