Explozie puternica in centrul orasului Istanbul! Nu este exclusa ipoteza unui atentat terorist. Primul bilant: 10 morti si 15 raniti

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:18

UPDATE 12:30 - Biroul guvernatorului Istanbulului anunta ca 10 persoane au murit iar 15 au fost ranite.

O explozie puternica, soldata cu victime, s-a produs marti dimineata in cartierul turistic Sultanahmet din centrul Istanbulului, relateaza agentia de presa Dogan in pagina electronica.

Biroul guvernatorului din oraş, citat de cotidianul Hurriyet in editia online, a anuntat ca cel putin zece persoane au murit si alte 15 au fost ranite in explozie.

Cauza exploziei nu este cunoscuta deocamdata, dar potrivit primelor informatii s-au inregistrat victime, precizeaza agentia Dogan.



Potrivit postului de televiziune CNN Turk, citat de cotidianul Hurriyet in editia online, explozia s-a produs lânga Obeliscul lui Theodosius din piata turistica Sultanahmet.

Deflagratia a fost suficient de puternica pentru a fi auzita in cartierele invecinate, potrivit unor martori citati de CNN Turk.

Mai multe ambulante, maşini de politie şi camioane de pompieri au fost trimise la locul exploziei, iar o ancheta a fost demarata.


Sursa: Mediafax.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: