EZGI ASAROGLU (BAHAR), de nerecunoscut! Iata in ce ipostaze sexy a pozat frumoasa actrita in urma cu cativa ani!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 aug 2017, 15:09
video Foto(16)

Desi in serialul "Bahar: Viata furata" are un rol de fata cuminte, Ezgi Asaroglu este o actrita desavarsita, lipsita de inhibitii, care nu s-a sfiit sa-si expuna silueta ori de cate ori scenariul i-a impus.


Frumoasa actrita isi adora foarte mult profesia si nu a refuzat niciodata sa joace chiar si scene intime de dragul artei si mereu a respectat cerintele scenaristilor. Aceasta a filmat multe scene nud si pline de erotism cu partenerii de serialele turcesti si este mandra de faptul ca a reusit sa-si indeplineasca sarcinile cu succes.
Ezgi Asaroglu este o femeie plina de sex appeal atunci cand vine vorba si de alte provocari.


Mai multe imagini au iesit la iveala cu Ezgi dintr-o productie unde a jucat alaturi de Nurgul Yesilcay in care actrita se dezbraca de inhibitii si nu ezita sa joace provocator. Ipostazele sunt de-a dreptul incendiare, iar Ezgi stie sa-si puna in valoare calitatile atat fizice cat si actoricesti, neezitand atunci cand vine vorba de astfel de proiecte.


Uite cateva imagini fierbinti cu Ezgi Asaroglu! Ti-ai fi imaginat-o in astfel de ipostaze?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.