Ezgi Asaroglu ("Bahar") le-a furat inimile moldovenilor! Frumoasa actrita a fost invitata unei emsiuni matinale de la Chisinau si a venit cu propriul stilist! Uite ce bine arata

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 12 apr 2017, 12:08

Ezgi Asaroglu este protagonista celui mai urmarit serial de peste Prut, "Bahar: Viata furata".

"După ce a interpretat rolul lui Bahar, din serialul "Viaţă furată", actriţa Ezgi Asaroglu le-a furat inimile moldovenilor, nu numai prin frumuseţea sa, ci şi prin felul său aparte în care i-a dat viaţă eroinei filmului", au scris jurnalistii moldoveni de la prime.md.

 

Frumoasa şatenă cu chip de înger a venit la Chişinău însoţită de propriul stilist. Se pare că actriţa s-a pregătit pentru vizita în Moldova şi chiar a învăţat câteva cuvinte în limba română.

 

După masă, vedeta serialului "Viaţă furată" a vizitat galeriile de la Cricova, unde a gustat din bucătăria traditionala, dar si din vinurile moldoveneşti. 


 

"Mereu sunt încantata sa cunosc oameni cu zambete pe buze. Timpul de afara este foarte frumos. Cunosc cate ceva despre Republica Moldova, dar sunt pentru prima data aici. Stiu cu siguranta ca voi avea parte de o experienta nemaipomenita.

Sunt fericita. Aştept cu nerabdare sa ma intalnesc cu fanii mei. Vreau sa va vad si sa facem cunostiinta
", a spus actrita Ezgi Asaroğlu.

 

MIercuri, la ora 17:00, actriţa Ezgi Asaroglu s-a intalnit cu fanii la centrul comercial Malldova, unde a impartit autografe si a facut poze cu admiratorii.

 

Frumoasa satena cu ochii verzi a aprut pe scena intr-o rochie florata si cu un zambet larg deschis. Imediat, sute de moldoveni si-au scos telefoanele pentru a face poze si pentru a o filma. Actrita a declarat ca stia despre succesul serialului in Moldova, dar nu credea că Bahar este atat de indrăgita de moldoveni.

„Multumesc foarte mult, sa ramaneti tot asa. Vad ca frumusetea lor interiorara se reflecta pe fetele lor, sunt foarte zambitori, pentru asta le multumesc foarte mult”, a spus Ezgi.

 

Sursa: prime.md