Ezgi Asaroglu, protagonista unui pictorial de senzatie! Uite cat de frumoasa este iubita lui Keremcem din "Bahar: Viata furata". Iata cateva imagini de la filmari

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:24

Nu mai e nicio indoiala de ce Ates (Keremcem) este atat de indragostit de Bahar (Ezgi Asaroglu). Tanara in varsta de 28 de ani a reusit sa ii cucereasca inima dar si admiratia milioanelor de fani cu frumusetea ei.

Tarana actrita a realiza recent un pictorial pentru o revista de styling din Turcia unde a aratat senzational. Intr-un decor frumos de primavara, cu multe flori, cu o coafura si mai multe tinute vaporoase, Ezgi a fost ca o intruchipare a anotimpului in sine.

Machiajul i-a pus in valoare trasaturile extrem de fine, iar coafura simpla si accesoriile i-au completat look-ul foarte rafinat. Ezgi se bucura ca un copil in pauzele dintre shootinguri si sta extrem de cuminte la retusurile machiajului si al coafurii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.