Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iul 2024, 22:31

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!

Ezgi Mola are doar 41 de ani și cu toate acestea se numără deja printre cele mai în vogă și mai apreciate actrițe din generația sa. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare, tânăra actriță a dovedit un talent uluitor și o carisma deosebită, în multe producții de excepție, în care a jucat magistral. Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa actriță de curând, în serialul Vinovați de iubire, în care a dat viață personajului Safiye, care de asemenea i-a adus un succes răsunător pe plan profesional.

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale

Renumita actriță Ezgi Mola se mândrește cu o carieră strălucită construită pas cu pas, cu multă muncă și perseverență, dar și pe plan personal este o femeie fericită și împlinită, deoarece anul trecut s-a căsătorit cu alesul inimii sale, un renumit om de afaceri.

Frumoasă actrița și Mustafa Aksakallı și-au unit destinele într-un cadru de poveste, unde au avut alături rude, prieteni și mulți colegi de breaslă.

Citește și: Cine este și câți ani are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră  

La scurtă vreme de la căsătorie, cei doi soți au anunțat că vor deveni părinți și sunt extrem de fericiți. La începutul acestui an, Ezgi Mola a adus pe lume o fetiță superbă, care a devenit centrul universului ei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Ezgi Mola, evoluție uluitoare pe plan profesional

Ezgi Mola s-a născut în anul 1983, în Istanbul, în sânul unei familii înstărite, care i-a oferit o educație exemplară și sprijin de-a lungul anilor. Încă din perioada liceului, Ezgi a urmat cursuri de teatru în cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen.

După ce a absolvit liceul, ambițioasa Ezgi a studiat actoria timp de patru ani și a absolvit Centrul de Artă Müjdat Gezen, unde a fost catalogată drept o studentă eminentă.

Citește și: Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, schimbare spectaculoasă de look, la scurtă vreme de la naștere! Iată cum arată în prezent frumoasa mămică

În 2000, Ezgi Mola a debutat cu un rol secundar în distribuția serialului Karate Can, care a reprezentat primul pas către carieră strălucită de astăzi. Au urmat multe roluri în producții de anvergură, care i-au adus mari succese și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.