Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, schimbare spectaculoasă de look, la scurtă vreme de la naștere! Iată cum arată în prezent frumoasa mămică

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 iun 2024, 11:15
video Foto(4)

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, apariție de senzație în mediul online! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs celebra actriță după ce a devenit mamă!

Ezgi Mola are 41 de ani și se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe din Turcia. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare, aceasta a dovedit un talent desăvârșit, o carismă aparte și o pasiune uriașă pentru actorie. Cel mai recent proiect din care a făcut parte superbă actriță este serialul Vinovați de iubire, în care a dat viață personajului Safiye, un rol dificil care i-a adus un succes răsunător.

Ezgi Mola, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Născută în anul 1983, în Istanbul, Ezgi Mola a crescut în sânul unei familii înstărite, care i-a oferit sprijin de-a lungul anilor i-au ghidat pașii spre o carieră solidă. Pasiunea ei pentru actorie a determinat-o să urmeze cursuri de teatru în cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen, deși se afla încă la liceu. După ce și-a încheiat studiile liceale, ambițioasa Ezgi a studiat actoria timp de patru ani și a absolvit Centrul de Artă Müjdat Gezen, unde a fost catalogată drept o studentă de excepție.

Citește și: Ezgi Mola, Safiye din serialul "Vinovați de iubire": ''Safiye este un personaj cu obsesii, neliniști''

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

În anul 2000, Ezgi Mola a debutat pe platourile de filmare ale serialului Karate Can, cu un rol secundar, care a însemnat primul pas către carieră de succes de astăzi.

Au urmat multe roluri în seriale și filme artistice de excepție, care i-au adus mari reușite și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație.

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye, în serialul “Vinovați de iubire”, schimbare uluitoare de look

Cel mai recent rol jucat de celebra actriță Ezgi Mola este cel din serialul Vinovați de iubire, în care a dat viață personajului Safiye, care de asemenea i-a adus un succes răsunător în carieră și un plus de notorietate și pe plan internațional.

Pe plan personal, Ezgi Mola este o femeie fericită și împlinită deoarece are o familie frumoasă alături de soțul ei.

Citește și: Cine este și câți ani are Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye, în noul serial “Vinovați de iubire”! Iată cum arată celebra actriță în postura de mamă

Renumita actriță s-a căsătorit în anul 2023 cu omul de afaceri Mustafa Aksakallı, iar la scurt timp cei doi au anunțat că vor deveni părinții unei fetițe.

În prezent, celebra Ezgi este o mămică împlinită și se dedică trup și suflet familiei sale, deoarece a luat o binemeritată pauză de la activitatea ei profesională. Îndrăgită actrița și-a uimit fanii cu apariția ei de senzație în mediul online, deoarece a recurs la scurtă vreme după naștere, la o schimbare radicală de look.