Ezgi Mola, care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent celebra actriță

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 sep 2024, 23:06
video Foto(4)

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, apariție de senzație în mediul online! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs renumita actriță! Fanii săi au fost de-a dreptul uimiți!

Ezgi Mola are 41 de ani dar și cu toate acestea se numără printre cele mai apreciate și mai admirate actrițe din generația să. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare, frumoasă actriță a dovedit un talent desăvârșit și o carisma aparte, în multe seriale și filme de excepție în care a jucat. Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa actriță de curând, în serialul Vinovați de iubire, în care a interpretat rolul principal Safiye, care de asemenea i-a adus un succes răsunător pe plan profesional.

Ezgi Mola, care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, schimbare spectaculoasă de look

Actrița Ezgi Mola se bucură de o carieră strălucită presărată cu multe reușite de-a lungul celor două decenii de activitate și se implică în continuare în proiecte de anvergură. Dincolo de viața profesională intensă și de mare succes, Ezgi este o femeie fericită și împlinită și pe plan personal, deoarece are o căsnicie frumoasă alături de soțul ei, un renumit om de afaceri, căruia i-a dăruit o fetiță superbă.

Citește și: Top 10 cele mai îndrăgite actrițe din Turcia! Pe ce loc se află Neslihan Atagül și Cansu Dere

Când nu se află pe platourile de filmare, celebra actrița este activă în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație de la ședințele foto, sau din arhivă personală. De curând, Ezgi Mola a postat o imagine uluitoare în care și-a făcut apariția cu un nou look, spre marea încântare a fanilor săi.

Îndrăgita actriță a recurs la o tunsoare bob care o întinerește și îi da i alură fresh.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Ezgi Mola, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Ezgi Mola a venit pe lume în anul 1983, în Istanbul, într-o familie înstărita, care i-a oferit o educație de seama, dar și sprijin necondiționat. Încă din perioada liceului, Ezgi a urmat cursuri de teatru în cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen. După absolvirea liceului, ambițioasa Ezgi a studiat actoria timp de patru ani și a absolvit Centrul de Artă Müjdat Gezen, unde a fost catalogată drept o studentă talentată și perseverență.

Citește și: Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

În anul 2000, Ezgi Mola a debutat cu un rol secundar în serialul Karate Can, care a însemnat primul pas către carieră de succes de astăzi.

Au urmat multe roluri în producții importante, care i-au adus mari realizări pe plan profesional.