Fa cunostinta cu Popa Sapka, o trupa atipica! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 11:40

Trupa Popa Sapka este formata din cativa baieti trazniti, de diferite nationalitati, care s-au hotarat sa cante ceva mai atipic pe piata muzicala romaneasca.

Un rus, un bulgar, un ungur, un sarb si doi romani, tineri, frumosi sit alentati s-au strans si au hotarat sa faca impreuna muzica. Acestia si-au infiintat trupa Popa Sapka. Formata din Dima Bodarev- vocal si acordeon, Mircea Radu- chitara si balalaika, Dani- bas, Vologhea- clape si FX special, Baba- tobe si percuţie, Popa Sapka a luat fiinta in Timisoara, in anul 2009, si a devenit in scurt timp preferata tuturor petrecerilor din oras, piesele lor pline de energie ridicand de fiecare data publicul in picioare.


Stilul muzical eclectic- cu influente ska, reggae, punk, rock, alternative, hardcore, gipsy si folk, si versurile pline de simboluri ce combina limbile engleza, romana, rusa si gagauza le-au adus o multime de fani si concerte, si nu doar in Romania, ci si prin restul Europei.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.