Fa-ti lista cu dorinte pe 2020! Iata cum sa iti indeplinesti rezolutiile din noaptea de Anul Nou

Autor: L.S.
Actualizat: 27 nov 2020, 22:25

Fie ca iti doresti sa te dezvolti personal, fie ca vrei ca afacerea ta sa aiba mai mult succes in 2020, fie ca vrei sa incepi o noua afacere, trebuie sa te organizezi.

Fa o lista de dorinte

Psihologii recomanda ca, in aceste ultime zile din an, sa iti intocmesti o lista de dorinte.

Atentie, insa. Obiectivele la care tinzi trebuie sa fie realizabile, nu utopice. Desigur ca probabil ti-ai dori sa castigi la loterie, insa e important sa te focusezi pe acele idealuri care tin in mare parte de tine, de implicarea ta, de puterile si actiunile tale.

Daca iti doresti sa fii mai apreciat la locul de munca, spre exemplu, ar trebui sa iti setezi ca principal obiectiv disponibilitatea de a lucra nu neaparat mai mult, ci mai bine.

Daca vrei sa castigi mai multi bani in anul care vine, ai putea sa te concentrezi pe gasirea unui loc de munca mai bine platit, pe o reconversie profesionala sau pe investitii mai inteligente.

Fii pregatit pentru succes, dar si pentru esec

Orice iti doresti poate deveni posibil si realizabil, daca stii sa privesti in profunzime si sa apesi exact pe butoanele care iti vor aduce indeplinirea dorintelor. Orice ti-ai dori sa se intample in noul an si oricat de optimist ai privi viitorul apropiat, e indicat sa iti pastrezi o doza rezonabila de scepticism.

E indicat sa ai si asteptari mai putin placute.

Pana la urma, decat sa fii dezamagit, mai bine sa fii surprins de evenimentele care se vor petrece in noul an, asa ca ia-ti o marja de eroare la fiecare obiectiv si pregateste-te sa primesti in viata ta atat succesul, cat si esecul, scrie manager.ro.

Spune lumii despre planurile tale

Impartaseste-ti planurile si cu altii. Astfel, vei fi motivat sa iti respecti noile angajamente, fiindca vei sti ca oamenii carora le-ai impartasit planurile si aspiratiile tale, sunt cu ochii pe tine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Este important, de asemenea, sa discuti cu oamenii apropiati idealurile si obiectivele tale, pentru ca ei iti pot oferi si o alta perspectiva asupra a ceea ce gandesti tu, dar si alte posibile solutii care te pot ajuta sa iti realizezi dorintele mai usor sau

mai rapid.

Pastreaza-ti motivatia

Pentru a nu te abate de la obicetivele tale, ai grija sa te mentii mereu motivat. Atitudinea motivata nu este permanenta, ea trebuie hranita constant, pentru a-ti furniza resursele interioare necesare sa mergi mai departe, sa continui sa lupti pentru ceea ce iti doresti. Din acest motiv, asigura-te ca esti, in permanenta, la nivelul de vointa care iti permite sa iti continui activitatea conform planului.

De asemenea, e perfect in regula sa iei mici pauze. Cu totii obosim si avem nevoie de spatiu, de odihna, de pauza, insa cheia succesului este ca atunci cand obosim sa ne odihnim, nu sa oprim.

Anul 2020 va veni atat cu lucruri bune, cat si cu momente mai putin placute. Important este sa fim pregatiti sa gestionam succesul si sa nu ne pierdem in fata esecului, pentru ca toate se intampla cu un scop si, in cele din urma, vom afla si care este acela...

sursa: manager.ro

Citeste si: ASTROLOGIE- Rezolutia lui 2020 pentru fiecare zodie. Spune cuvintele potrivite ca sa ai un an cu impliniri

Citeste si: Horoscop 2020. Ce trebuie sa faca fiecare zodie in noul an, ca sa isi urmeze destinul

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.