Fa-ti singura cel mai tare sampon care previne caderea parului, intareste firul si ii da stralucire! Reteta e foarte simpla

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:32

Parul frumos conteaza pentru orice femeie si indiferent cat de mult il coafezi, daca firul nu este viguros si stralucitor, nu va arata asa cum iti doresti.

Ca sa nu mai vorbim despre cosmarul tuturor: caderea parului. Pentru toate aceste probleme exista solutie- un sampon pe care ti-l pregatesti singura.

Daca pana acum, niciun tratament nu a dat rezultatele pe care ti le doreai, iata o reteta de sampon pe care o poti face chiar tu acasa. Acest sampon uimitor va face minuni pentru parul tau! Firul de par va deveni mai viguros, mai stralucitor si dupa primele spalari, vei observa ca nu-ti va mai cadea atat de mult.



Ingrediente: un litru de sampon de urzica (cel mai simplu pe care il gasesti in comert, poate chiar la magazinele naturiste), 100 ml Panthenol, 25 ml de extract de urzica, 25 ml de vitamina D, 60 ml ulei de ricin si 3 fiole de vitamina B. Citeste modul de preparare pe kfetele.ro!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”