Fabulos! Povestea salvatorului ranitilor din avionul groazei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:18

UPDATE "Ce am facut eu pentru ca oamenii sa fie mandri de mine? Mi-am ajutat niste semeni si atat."

UPDATE: Ar fi bine ca macar de acum inainte domnii doctori care fac atat de mult bine sa fie utilati cum se cuvine de guvern!", si-a inceput marturisile Argentin Todea, din satul Horea (judetul Alba), cel care- insotit de Gheorghe Trif si Gheorghe Giurgiu- a ajuns primul la epava avionului pilotat de Adrian Iovan si prabusit luni dupa amiaza in Muntii Apuseni. "Viata mea e simpla, simpla de tot.

La 43 de ani, am o familie de care sunt tare mandru, o sotie si trei copii, doi baieti si o fata, de 18, 16 si 13 ani. Cei mai mari copii invata pe langa Arad, iar al treilea e cu noi, aici, acasa. Ce sa va ma zic? Am o Dacie Papuc 4x4 cu care imi fac treaba si un tractor pentru munca. De lucrat cu carte de munca n-am lucrat niciodata, ca la noi aici n-au fost niciodata locuri de munca!", ne-a declarat Argentin Todea.


"Ne ocupam si noi pe aici cu ce putem, vara strangem afine si ciuperci, pe care le vindem colectorilor pentru 5-6 lei kilogramul, ca anula sta afinele n-am mers deloc...Nu ma plang, insa, am zece clase, sofez de cand ma stiu si muncesc de cand ma stiu: am 5 vaci, un cal, 3 porci, 40 de pasari, imi vad de treaba mea si nu ma consider vreun erou.
Si eu, si Trif, si Giurgiu, am facut ceea ce ar fi facut oricine pentru semenii lui. Pacat mare ca n-am putut sa-i salvam pe toti!", si-a incheiat caracterizarea facuta pentru WOWbiz.ro Argentin Todea, salvatorul care a ajuns inaintea tuturor acolo unde trebuiau sa se afle deja reprezentantii institutiilor statului roman.( sursa wowbiz.ro)

IMAGINILE GROAZEI filmate de pompierii voluntari ajunsi la locul accidentului!

 

Ei nu au putut! Dar puteau fi altii care sa ii scoata de acolo! Insa, in loc de ajutor, au
primit o... slujba de pomenire! Ieri, in creierii muntilor, motii au simtit ca tragedia acestor oameni nu poate fi atat de usor stearsa cu buretele.
Localnicii au construit o cruce pe care au inscriptionat numele celor doi care au platit cu viata pentru ca cei care trebuia sa-i salveze n-au facut-o la timp. Pilotul Adrian Iovan si rezidenta Aurelia Ion au avut parte de o slujba de pomenire chiar langa epava avionului care le-a adus sfarsitul.

Destinele celor doi s-au frant odata cu prabusirea avionului, iar supravietuitorii vor purta vesnic povara clipelor de groaza traite atunci.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„ Este cel mai grav rãnit dintre cei cinci vii, dar cel mai bine dintre cei doi morþi. ”, a spus  tatal copilotului despre fiul care a supravietuit.

Grav, dar in viata! Tanarul copilot aflat la bordul avionului a trecut prin momente pe care nu le va uita niciodata.


A cazut cerul peste parintii tanarului de 21 de ani, cand au aflat ce s-a intamplat cu copilul lor. Cu inima stransa de frica, au pornit in goana catre spitalul unde fusese dus baiatul. Doar o minune a facut ca tanarul sa scape cu viata in urma impactului. O minune si... solidaritatea localnicilor!

Tanarul era un admirator al lui Adrian Iovan, iar sansa de a pilota alaturi de acesta nu putea sa treaca pe langa el oricum.
Aproape 300 de mii de euro valoreaza polita totala de asigurare intocmita pentru riscul de deces sau invaliditate pentru membrii aflati la bordul avionului.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.