Fabulos! Vezi cu ce obiecte pretioase au venit juratii “Bravo, ai stil!” in prima editie a show-ului! Nu ratati "Bravo, ai stil!”, difuzat din 22 august, de luni pana vineri, de la ora 17:00, si duminica, incepand cu ora 20:00, la Kanal D!

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:16

Au mai ramas doar cateva zile pana se va da startul celui mai asteptat show al toamnei, “Bravo, ai stil!”, unde zece reprezentante ale sexului frumos concureaza pentru premiul de 100.000 de lei si o cariera in televiziune.

Cei trei membri ai juriului, Iulia Albu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, sunt gata sa descopere in saptamanile ce vor urma pe cea mai stilata fata din concurs.

Iulia Albu si Raluca Badulescu si-au dorit sa isi aduca obiecte personale care sa le inspire in orele petrecute la filmari.

Iulia Albu isi recunoaste slabiciunea pentru flori, astfel ca de pe pupitrul juratilor nu va lipsi un aranjament din flori naturale.

Nici portelanurile pretioase nu vor lipsi din scena.

"Ador portelanurile fine, sunt mare fan Rosenthal si Hermes. La fiecare editie port sau am pe pupitru un aranjament din flori naturale”, spune Iulia Albu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Badulescu aduce la masa juriului un obiect nelipsit din arsenalul frumusetii oricarei femei. 

De asemenea, langa Raluca Badulescu vor trona doi pesti japonezi din sticla, acestia simbolizand puterea de a depasi obstacolele si de transformare.

"Oglinda este un simbol, daca vreti este sinonimul intrebarii ”. Literele aurii,, semnifica faptul ca in viata totul este despre dragoste, despre a iubi ceea ce faci si pe cei din jurul tau. Pestii japonezi simbolizeaza puterea de a depasi obstacole si de a te transforma”, spune Raluca Badulescu.

Nu ratati show-ul „ Bravo, ai stil! ”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 17:00 si duminica, incepand cu ora 20:00, la Kanal D!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.