Fac haz de necaz! S-au apucat de pescuit in balta din mijlocul strazii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:25

La Galati e vreme numai buna de pescuit. Nu in Dunare, cum ati putea crede, ci in mijlocul strazii.

Exasperati ca de fiecare data cand ploua pe strada se formeaza balti, cativa tineri fac haz de necaz.
E numai buna de aruncat undita! Balta are peste 30 de centimetri, asa ca pescarul nostru si-a scos undita si si-a incercat norocul!

Sa fie acesta visul oricarui pescar? Barbatul n-a  batut drum lung pana la balta, ci si-a scos scaunul chiar in fata casei. Unde mai pui ca pestele trage si e dintr-o specie cum numai pe aceasta strada din Galati traieste!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu

e crap, nu e nici stiuca. Captura ca a pescarului din imagine, mai rar!Asta mai lipsea! Sa traga pestele in centrul unui oras european! Pescarul care apare in filmulet e fiul acestei femei. E amuzant ce a facut, insa nu si problema in sine. Pe strada Pictor Iser din Galati au inceput lucrarile de canalizare inca din anul 2014, iar in aprile anul acesta, urmeaza, teoretic, sa fie finalizate. La cum merg lucrurile in Romania, oamenii nu cred ca in 4 luni strada plina de hartoape si noroaie va avea canalizare si asfalt.
Peste trei luni, lucrarile pe strada Pictor Iser din Galati ar trebui terminate. Pana atunci, fir intins!