Fac masaj folosind cutite. Te-ai lasa pe mana lor? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:00

Daca cineva ar veni spre tine cu un cutit de taiat carnea in mana, mai mult ca sigur ai incepe sa o iei la fuga.

Nu la fel ar proceda insa oamenii din Hsinchu, Taiwan, pentru care atingerea lamei de cutit reprezinta o adevarata forma de relaxare.

 

Specialistii spun ca masajul chinezesc realizat cu ajutorul cutitelor imbunatateste circulatia sangelui si ajuta organismul sa elimine toxinele si energiile negative. Procedura este relativ simpla: terapeutul loveste in mod repetat pacientul cu lama cutitelor, de-a lungul unei sesiuni care in medie dureaza aproximativ 30 de minute. 

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

"Chop, chop, chop si durerea dispare", este motto-ul pe care il folosesc terapeutii pentru a-si convinge clientii. O

sesiune de masaj costa 15 dolari. Pacientii sunt sfatuiti sa nu se teama, insa fiecare are reactii diferite atunci cand este lovit cu lama.

 

Terapeutii mai spun ca acest tip de masaj poate chiar vindeca bolile de rinichi sau cancerul. Ei aleg greutatea cutitului si grosimea lamei in functie de gravitatea bolii.
 

 

Taguri:

În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.