„Fac mișto de noi pe banii noștri” Denise Rifai, supărată din cale-afară pe politicienii din România! Ce mesaj a transmis aceasta

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 28 mar 2024, 10:05

„Fac mișto de noi pe banii noștri” Denise Rifai, supărată din cale-afară pe politicienii din România! Ce mesaj a transmis aceasta

Sursa: Denise Rifai Facebook

Denise Rifai a transmis mesaj plin de supărare pe rețelele sociale, în preajma alegerilor ce urmează să aibă loc în România. Prezentatoarea este revoltată din cale afară pe politicienii români.

Denise Rifai a postat un mesaj dur în mediul online, în care face referire la politicienii români. Vedeta nu s-a sfiit și a împărtășit nemulțumirile sale cu urmăritorii.

Denise Rifai, supărată din cale-afară pe politicienii din România

Denise Rifai nu doar că s-a arătat extrem de supărată și revoltată, însă nu înțelege cum au ajuns acești oameni să ne dea lecții.

„Ce bine că nu am timp să scriu des.

Va trebui să-mi fac, căci există un anumit segment de „guru wanna be” care atâta se agită politic. Atâtea elogii într-o parte sau în cealaltă. Atâta o joacă a autotștiutorii. Penibil. Dar! Facturează oamenii! E pe cash! Și cash mult! Și cash din banii noștri! Cum ar fi, fac mișto de noi, pe banii noștri! Și ne mai dau și lecții!

IMPOSTURA E TOP! Noroc că România nu se mișcă doar în funcție de bannerele de pe social media.

Încă!”
a scris Denise Rifai într-un InstaStory.

Citește și: „Îl iubesc” Denise Rifai nu se mai ascunde și a postat imaginile pe o rețea socială! La cine se referea prezentatoarea

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Ce le-a transmis Denise Rifai studenților de la ASE

Prezentatoarea TV a fost invitată în cadrul Academiei de Studii Economice, unde a avut un dialog cu studenții.

Aceștia au fost curioși să afle detalii din culisele televiziunii și cum reușește o astfel de vedetă să mențină un echilibru între viața profesională și cea personală.

Citește și: Victor Ciutacu a recunoscut că soția lui aduce mai mulți bani în casă. Cât valorează penthouse-ul în care locuiește familia Ciutacu

„Pentru mine, ori de câte ori merg și vorbesc în fața studenților este o mare bucurie. Mă onorează asemena invitații. Dacă este ceva din mine, din povestea mea, din ceea ce sunt eu astăzi care să îi inspire, să îi motiveze, să îi ajute în demersul lor, le voi împărtăși cu drag din experiența mea, de fiecare dată. Mărturisesc că sunt încântată să văd ce generații de copii deștepți avem, copii în sensul <dulce> al cuvântului, pentru că sunt adulți în toată firea, studenți foarte inteligenți,” a spus vedeta Kanal D.