,,Fac terapie de un an și jumătate”. Prima DJ-iță din Romania care a mixat la bustul gol s-a confruntat cu grave probleme de sănătate

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 26 apr 2024, 02:40

Dana Neacșu(DJ Harra)

Sursa: Instagram- DJ Harra Music

Talentata DJ Harra a fost invitată în platoul emisiunii ”Teo Show” pentru a vorbi despre problemele cu care s-a confruntat în ultimii ani de zile. Aceasta face terapie pentru a scăpa de anxietate și de atacurile de panică.

Este prima DJ-iță din România care a mixat la bustul gol, însă pentru acest lucru a fost catalogată și jignită în repetate rânduri. De câțiva ani, artista se confruntă cu stări de anxietate și atacuri de panică.

DJ Harra face terapie de un și jumătate

Dana Neacșu, cunoscută ca DJ Harra, a mărturisit faptul că face terapie de un an și jumătate, iar o mare parte din banii câștigați de ea ajung acolo.

Citește și: TJ Miles recunoaște ce nu a recunoscut vreodată un alt bărbat! De ce nu vrea să aibă o relație serioasă: „Nu pot să fiu loial”.

”Nu mă duc, fac online. Terapeuta mea este din Cluj, am furat-o de la Theo Rose. Când am evenimente pe la Cluj, mă opresc și facem și personal”, a spus DJ Harra în cadrul emisiunii ”Teo Show”.

Energia de care dădea dovadă în timpul evenimentelor nu ar fi trădat vreo problemă, însă Dana Neacșu a mărturisit că oamenii expansivi, care se urcă pe mese la petreceri, ascund de cele mai multe ori probleme interioare.

Citește și: DJ Harra a dezvăluit cu ce vedetă ar avea o noapte de amor! Pe cine ar alege artista dintre Victor Slav și Ion Țiriac: „Este un bărbat foarte frumos”

DJ Harra a fost afectată și de părerile și comentariile răutăcioase, ale oamenilor care nu au putut să-i înțeleagă muzică și felul ei de a fi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dana Neacșu a dezvăluit că în urma terapiei nu mai are atacuri de anxietate atunci când mixează

”Fac terapie de un an și jumătate, dar anxietatea nu are legătură cu ceva ce faci azi. Anxietatea vine de undeva din interior, o chestie pe care nu o poți controla, îți este frică de frică”, a spus aceasta.

Citește și: DJ Harra face dezvăluiri incendiare la „Detectorul de minciuni”! A avut sau nu aventuri de o singură noapte cu un necunoscut? „Toate fetele avuseseră aventuri și eu nu”

DJ Harra susține că a învățat să-și controleze anxietatea, iar în momentul în care apare, închide ochii și se gândește de ce are nevoie. Artista a realizat că oamenii răspund foarte bine la îmbrățișări și la zâmbete.

Artista are o meserie la care puțini s-ar fi așteptat. În anul 2017 a pus bazele unui site care se ocupă cu echipamente medicale și de protecție.

”Noi putem furniza totul, de la o ușă și până la cel mai sofisticat aparat ”.

Citește și: Ce facultate are Dj Harra! Cu siguranță, nu te-ai fi gândit niciodată la ce studii are celebra DJ-iță care mixează topless

Însă nu este singura ei ocupație, DJ Harra se ocupă și de o firmă de organizat evenimente, însă nu a mixat niciodată la nunțile organizate de ea.

DJ Harra și-a deschis sufletul în platoul ”Teo Show”, emisiune ce poate fi urmărită luni și marți, de la ora 23:00, la Kanal D. 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.