Face baie in ulei si poarta manusi ca sa nu i se pietrifice pielea! CAZUL unei femei care daca isi baga mana in frigider, i se albastreste

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 nov 2020, 03:20

O femeie a povestit cum e nevoita sa faca zilnic baie in ulei si sa se dea cu creme pentru ca altfel pielea ei se usuca si o impiedica sa mai poata face o miscare.

 Nicola Whitehill sufera de fenomenul Raynaud si de scleroderma, adica pielea si vasele ei de sange ii impiedica miscarea.

Femeia in varsta de 40 de ani trebuie sa poarte manusi mereu pentru ca simplul fapt ca umbla cu mainile in frigider i se pot albastri si ii provoaca foarte multa durere. Nicola a fost diagnosticata cu aceaste boli acum 16 ani si de atunci pielea ei a continuat sa se stranga.


Trebuie sa imi tin boala sub control in fiecare zi. Cand ma trezesc, imi simt corpul ca o bucata de piele. Trebuie sa fac baie in lichide cu parafina sis a imi dau cu multa crema pentru ca altfel nu imi pot intinde nici bratele in fata.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.