Facea curat pe o strada, cand a vazut in coltul unui trotuar ceva ce semana cu o patura murdara. S-a dus sa o ia si sa o puna in tomberon, dar cand a bagat lopata sub ea a incremenit: era de fapt un caine! Uite cum arata dupa ce a fost curatat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:34

Imaginile alaturate au devenit virale pe retelele de socializare si au strans mii de like-uri si comentarii pana acum.

Totul a inceput dupa ce niste muncitori care curatau o strada din Londra au vazut la un moment dat, in coltul unei cladiri, ceva ce semana cu o patura murdara.

Au decis sa o ia si sa o puna in tomberon, insa in momentul in care au pus lopata pe ea au avut un soc: nu era o obiect abandonat, ci un catelus viu, extrem de murdar si care, cel mai probabil, isi traia ultimele zile din viata.

Oamenilor li s-a facut mila, asa ca l-au luat si l-au dus la un cabinet veterinar. Dupa doua ore de munca, medicii de acolo au inlaturat peste doua kilograme de blana imbibata in noroi intarit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De sub ea a iesit la iveala un catelus

extrem de simpatic, pe care unul dintre salvatori s-a hotarat sa il adopte. Iata diferenta:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.