„Făceau gogoși și le ascundeau, ca să nu mâncăm și noi din ele”. Claudia Puican a suferit din cauza sărăciei. Artista s-a lovit de greutăți din partea familiei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 iul 2023, 12:24

Claudia Puican a simțit ce înseamnă lipsa banilor și, în timpul școlii, profesorii și copiii o marginalizau

Sursa: Instagram

Claudia Puican a avut parte de o copilărie grea, în care lipsa banilor și-a spus cuvântul. Suferința i-a fost amplificată inclusiv de membrii familiei, care ascundeau mâncarea de ea, deși părinții săi făceau mari eforturi pentru a o crește.

Claudia Puican este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere din România și, datorită faptului că a muncit foarte mult, în prezent, se bucură de tot ceea ce își dorește. Cu toate acestea, în copilărie, a trecut prin multe greutăți, deoarece banii au reprezentat o problemă pentru familia ei.

Claudia Puican a avut o copilărie dificilă din cauza banilor

Claudia Puican a simțit ce înseamnă lipsa banilor și, în timpul școlii, profesorii și copiii o marginalizau, deoarece nu își permitea haine noi. Cu toate acestea, părinții artistei au depus eforturi mari, pentru ca aceasta să aibă lucrurile necesare, așa cum și-au permis ei să i le ofere.

„Chiar dacă am fost o familie săracă sau modestă, părinții noștri au muncit din greu ca noi să avem un viitor bun.

Cu greu îmi stăpânesc lacrimile atunci când vorbesc despre familia mea, dar mi-am adus aminte când eram la sat, la părinții mei și eram foarte săraci.

Citește și: Doliu în familia lui Armin Nicoară: „Rămas bun, mamă dragă”. Interpretul de muzică de petrecere a pierdut o persoană dragă sufletului său

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mergeam la școală și tot timpul profesoara sau colegii mei din clasă mă marginalizau cumva, că eram săracă și nu aveam haine, să fiu tot timpul cu haine noi pe mine. Tot timpul mergeam cu haine purtate sau învechite și eram pusă în penultima bancă sau chiar ultima bancă”, a povestit aceasta, în cadrul unei emisiuni televizate. 

 

Claudia Puican, marginalizată de bunici

Deoarece bunicii nu s-au îngrijit de ea, Claudia Puican a trebuit să își însoțească mama peste tot. Mai mult decât atât, aceștia nu le ofereau copiilor nici mâncare și o piteau de ei, deși o vedeau sau simțeau mirosul ei.

Citește și: „O mică greșeală. Așa sunt eu, mai copil”. Armin Nicoară a recunoscut că a înșelat-o pe Claudia Puican. Artista a fost atenționată în legătură cu comportamentul soțului ei

„Mereu mama ne-a dus cu ea peste tot, pentru că nu avea cui să ne lase în grijă. Bunicii noștri adoptivi niciodată nu au avut grijă de noi și tot timpul, când aveau o bucată de pâine, nu o împărțeau cu noi. Noi stăteam împreună cu bunicii noștri adoptivi. Îmi aduc aminte, când ei făceau gogoși și le ascundeau, ca să nu mâncăm și noi din ele”, a mai povestit soția lui Armin Nicoară.