Facebook-ul a picat în toată România! Utilizatorii au fost deconectați și nu s-au mai putut loga timp de o oră

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 05 mar 2024, 18:40

Facebook-ul a picat în toată România! Ce se întâmplă cu rețelele sociale în aceste momente

Sursa: Pixabay

Rețeaua Facebook a picat în toată țara, iar internauții întâmpină probleme în accesarea următoarelor platforme de social media: Facebook, Messenger și Instagram.

Facebook a picat în România, însă motivele sunt încă necunoscute. Internauții nu mai pot accesa platformele Instagram, Facebook și nici Messenger, deoarece au fost deconectați și nici nu se mai pot loga înapoi. 

UPDATE. Rețeaua Facebook și-a revenit, după aproximativ o oră. 

A picat rețeaua Facebook

Facebook întâmpină probleme atât în România, cât și în alte țări. Majoritatea utilizatorilor au fost deconectați si nu se mai pot loga.

Aceștia primesc mesajele cu codurile de verificare, însă ele nu pot fi introduse.

Citește și: „Copiii mei sunt dresați cu frica de sistem” Mesajul dur transmis de Dan Negru pe o rețea de socializare. Prezentatorul TV este dezamăgit de generația sa

De asemenea, rețeaua Instagram, care aparține de Facebook, a picat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

Răspunsul META

„Suntem conştienţi că oamenii au probleme în accesarea serviciilor noastre. Lucrăm la acest lucru acum ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Meta, Andy Stone, într-o postare pe reţeaua X.

Citește și: Jocurile online și evoluția socializării: Cum gaming-ul a schimbat modul în care interacționăm

Reamintim că, în octombrie 2021, platforma lui Mark Zuckerberg a avut o întrerupere globală record, care a durat șapte ore. Acel fenomen, care a afectat Facebook, Instagram, WhatsApp și Messenger, a dus la o pierdere de venituri estimată la 100 de milioane de dolari pentru companie.