Faceti cunostinta cu Alexandru, bebelusul care supravietuit miraculos dupa ce o asistenta l-a uitat in incubator la scurt timp dupa nastere!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 aug 2021, 10:10

Patru ani de durere si suferinta! Micutul Alexandru, baietelul ars in incubator din neglijenta unei asistente, lupta in continuare sa devina un copil normal.

Drumul spre vindecarea completa nu s-a terminat. Dar el are putere sa mearga mai departe. De cum a deschis ochii in aceasta lume, Alexandru a vazut mai mult chipurile medicilor. Neatentia unei asistente l-a transformat dintr-un copil care la nastere a primit nota 10, intr-unul pentru care sala de operatii a devenit un loc obisnuit.

In 2009, la numai trei zile de la nastere, Alexandru s-a ars pe 20% din suprafata corpului de marginea incubatorului.

Calvarul nu s-a terminat nici dupa atatia ani. Inca nu isi poate folosi mana stanga asa cum fac ceilalti copii de varsta lui.

O mana de om, intins pe o masa de operatie si medicii care se chinuiau sa ii salveze viata. Cu asta au ramas in minte parintii lui Alexandru din primele zile de viata ale micutului. Au urmat zeci de operatii pentru ca Alexandru sa intre in normalitate.

Parintii asteapta ca timpul sa le stearga semnele si suferinta.

Nu sta locului nicio secunda. Nimeni nu ar banui drama pe care o ascunde acest copil jucaus. Cand va mai creste, medicii il vor opera pentru a scapa de cicatricea de pe fata. Dar, interventiile chirurgicale se vor termina odata ce Alexandru va implini 18 ani.

##VIDEO105783##

Alexandru a suferit arsuri profunde pe fata, pe corp, gat si torace.

Parintii au dat in judecata Maternitatea Bucur si pe asistenta care nu a supravegheat copilul. Instanta a decis ca acestia sa le plateasca daune de 200 de mii de euro, din care familia nu a primit decat o treime.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dar, soarele incepe sa rasara si pe strada lor. In curand, Alexandru va primi in dar un fratior sau o surioara! Emilia Baron, asistenta care a fost acuzata ca a uitat bebelusul in incubator, s-a pensionat.

Femeia a motivat atunci ca a fost suprasolicitata pentru ca avea grija singura de 30 de nou-nascuti.

 

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.