Faceti cunostinta cu barca pe care poti sta la un gratar. Afla daca iti permiti asa ceva! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 18:50

Ce poate fi mai frumos decat sa stai in gradina la un gratar? Cu singurata sa stai in mijlocul lacului si sa faci acelasi lucru. De aceea avem sa va dam o veste buna, acum totul este posibil, barca cu gratar a fost scoasa la vanzare.

Barca costa 30.000 de lire, ceea ce nu o face foarte ieftina, dar poate gazdui in fata unui gratar in timp ce stai in mijlocului lacului pana la 10 adulti. Ambarcatiunea este prevazut pana si cu o umbrela, in asa fel incat toata lumea sa fie protejata de razele soarelui.

 

Barca este prevazuta cu un motor care se poate deplasa cu pana la 2,5 mph in apa cala, timp de opt ore. Cele

10 scaune sunt amplasate in jurul grilului si bineinteles ca exista si loc special amenajat pentru a servi masa. Sub scaune sunt sase compartimente special concepute pentru depozitarea alimentelor.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Iti place?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.