Faceti cunostinta cu "papusa Ken", barbatul care a devenit celebru in intreaga lume dupa ce s-a operat de 47 de ori! A venit pentru prima oara in Romania, in platou la WOWbiz

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:53

De cand si-a facut prima interventie, Rodrigo Alves a devenit dependent de operatiile estice.

Barbatul de origine braziliana este pe cale sa intre in Cartea Recordurilor, datorita numarului mare de interventii estetice, aproape 50! Din dorinta de a atinge perfectiunea, "papusa Ken" a ajuns de nerecunoscut pentru cei din familie, iar strainii sa ramana uluiti de aspectul lui plastic.

Rodrigo Alves se poate "lauda" cu faptul ca are aproape fiecare parte a corpului trecuta prin bisturiu. Brazilianul in varsta de 33 de ani a devenit faimos in intreaga lume, datorita ambitiei sale: aceea de a atinge perfectiunea si de a castiga proba in fata timpului.

Rodrigo Alves  a venit pentru prima oara in Romania, in platou la WOWiz, si a uluit prin aparitia lui ca de portelan.

"Locuiesc in Anglia de la 19 ani, am 33 de ani, iar in Marea Britanie operatiile estetice sunt cele mai scumpe. Din nefericire, operatiile plastice sunt un tabu in Anglia. Tara este foarte traditionalista, nu sunt foarte multi medici, iar din acest motiv interventiile sunt ceva mai scumpe.


Eu nu eram deloc celebru. Eram urat, nu eram in forma, eram un brazilian oarecare, iar apoi, in urma operatiilor, am devenit celebru in intreaga lume. Acum, am ajuns in Romania si va multumesc foarte mult", a povestit el.

"Am crescut in Brazilia, eram gras si foarte urat. Aveam un nas borcanos, aveam pieptul asemenea unei fete. Baietii la scoala ma loveau, ma bagau cu capul in wc.

Brazilia este o tara frumoasa, oamenii sunt frumosi, femeile merg la cumparaturi in bikini si tocuri, iar barbatii sunt extrem de mandri de corpul lor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Veneam dintr-un stat in care frumusetea era un aspect important.

Din acest motiv, stiam ca trebuie sa fac ceva.Medicii si-au dat seama ca am o disfunctie hormonala, insa la mine era destul d egrav. Voiam sa am bicepsi, sa am abdomen cu sase patratele, sa arat ca un barbat", a mai spus "Ken".

Vezi mai multe imagini pe WOWbiz.ro!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.