Faceti cunostita cu singurul invitat in fata caruia Teo Trandafir are emotii mari!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:28

Lucreaza de douazeci de ani in televiziune, dar, cu toate astea, exista un singur invitat in fata caruia Teo tremura toata!

Maia, fiica lui Teo Trandafir, a fost invitat special la “ Teo show ” unde a vorbit despre puritate, bunatate si generozitate. Maia a fost impresioanta de cazul Kassandrei, o fetita batjocorita de catre propria familie, batuta si aruncata intr-un final la etal catre de propria bunica. In timp ce se afla in spital, o familie cu suflet mare din Timisoara a adoptat-o oferindu-i caminul care ii lipsise cu desavarsire.



Insa suferinta Kassandrei nu s-a incheiat aici. Fetita sufera de o boala crunta care ii macina oasele. Micuta are nevoie constant de operatii. In prezent, mai multe vedete si-au dat mana si au organizat un eveniment pentru strangerea de fonduri necesare interventiilor si tratamentelor fetitei. Maia nu putea sa stea deoparte! Si-a rugat mama sa o lase sa vina la emisiune pentru a le vorbi oamenilor despre bunatate.


/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16736924/1/media-138133594826268100.jpg
##VIDEO82083##

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.