Factori cheie într-o afacere de succes. Cum să creezi caracterul unui antreprenor de succes

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 31 iul 2018, 17:18

Nu este uşor să pui bazele unei afaceri. Schimbările costă, pentru că ne forţează să ne confruntăm cu necunoscutul. Prin urmare, atunci când totul merge destul de bine şi nu există nicio criză care să ne forţeze să ne schimbăm, preferăm să rămânem în zona noastră de confort.

Fără a ne da seama, putem să ne izolăm. Putem rămâne în locul în care toate firmele stagnează şi mor. Putem rămâne în zona noastră de confort. Iată de ce este important să nu vă lăsaţi înşelaţi de ce această zonă de confort.

Este totul perfect în afacerea voastră? Nu vă faceţi griji, afacerea se desfăşoară fără probleme şi banii intră? Vreţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de reuşite.

A fost nevoie de multă muncă pentru a ajunge unde vă aflaţi, nu? Şi nu aveţi de gând să continuaţi să faceţi faţă mai multor probleme.

Fiţi atenţi! Sunteţi pe punctul de a intra în locul în care toate fimele stagnează şi mor: zona lor de confort. Nu vă lăsaţi prinşi de tentaculele sale înşelătoare

Pentru că este foarte atractiv acolo. Vă dă un sentiment de securitate, unde vă puteţi ascunde. Zona de confort vă permite să vă lăsaţi intimidaţi de provocările vieţii, iar spiritul antreprenorial amorţeşte.

Zona de confort, în realitate, nu este un loc, este o stare de spirit. În ea vă adăpostiţi când simţiţi frică. Iar frica este o forţă negativă care vă limitează şi vă blochează într-un nivel de existenţă care este mult sub capabilităţile noastre.

Nu permiteţi fricii să pună stăpânire pe voi

Nu trebuie să permiteţi fricii să pună stăpânire pe voi, fiindcă nu veţi reuşi să aveţi parte de succesul dorit. Ori de câte ori simţiţi că vă este frică, trebuie să fiţi pregătiţi să o învingeţi. Trebuie să ştiţi cum să faceţi faţă tuturor provocărilor. Aceasta este una din cheile de succes în afaceri. Trebuie să fiţi pregătiţi să vă învingeţi temerile înainte de a sta liniştiţi în zona de confort.

Nu evitaţi dificultăţile

Nu asta faceţi de multe ori? Societatea în care trăim ne învaţă să evităm problemele, să evităm situaţii complicate şi să menţinem o atitudine pasivă atunci când ştim că trebuie să acţionăm pentru a schimba lucrurile.

Având o astfel de atitudine nu veţi reuşi prea multe în viaţă. Veţi trăi confortabil? Posibil. Veţi fi în siguranţă? Poate. Plictisiţi? Întotdeauna.

 

Trebuie să recunoaştem că schimbările nu sunt uşoare, dar sunt bune. Nu sunt confortabile, dar indică faptul că sunteţi în mişcare. Când sunteţi pregătiţi să faceţi faţă provocărilor şi alegeţi să fiţi într-un loc incomod, există un risc, dar există şi o traiectorie şi există progrese. Uneori chiar şi cu salturi şi limite.

Când vă decideţi să înfruntaţi "leii" în loc să-i evitaţi, veţi contribui la creşterea profiturilor şi dezvoltarea companiei. De asemenea, va ieşi în evidenţă acea tărie de caracter de care aveţi atâta nevoie pentru a fi antreprenori de succes.

Este timpul să ieşiţi din zona de confort. Aţi fost înzestraţi cu talente şi abilităţi unice, pentru a  îndeplini un scop unic în viaţă. Planurile lui Dzeu nu sunt mici. Asiguraţi-vă că nici ale voastre nu sunt.

Apropo, ce planuri aveţi? Ce afacere v-aţi creat? V-aţi deschis un magazin? Este profitabil? Nu v-ar plăcea să vi-l deschideţi pe al doilea? Îndrăzniţi! Se poate! Trebuie doar să daţi dovadă de puţin curaj. Nu lăsaţi frica să pună stăpânire de voi.

Nu va fi uşor, dar cu siguranţă nici la primul nu v-a fost. Ştiţi deja că unele dintre cele mai importante elemente în ceea ce priveşte amenajarea unui magazin sunt rafturile. Vă recomandăm să achiziţionaţi rafturi metalice de cea mai bună calitate.

Pentru a face acest lucru trebuie doar să intraţi pe rafturionline.ro. Aici veţi găsi o gamă variată de rafturi metalice de tip comercial. Pentru a le alege pe cele potrivite, cereţi sfatul specialiştilor Frameworks. Aceştia sunt cei mai în măsură să vă ofere indicaţii despre amenajarea în mod cât mai eficient a magazinului.

După ce-l amenajaţi şi îl deschideţi, promovaţi-l cu ajutorul platformei BIGG.ro. Echipa BIGG vine în sprijinul tuturor celor doresc să înceapă o afacere sau să şi-o dezvolte pe cea existentă. Aici veţi găsi o serie de produse direct de la producători şi importatori, precum şi servicii.

Platforma de tip B2B (Business to Business) este destinată companiilor care desfăşoară activităţi de producţie, distribuţie, import sau oferă produse şi servicii partenerilor.

Totodată, conectează furnizorii de produse şi servicii din România cu posibili clienţi care caută oferte şi oportunităţi.

Datorită acestei platforme aveţi şansa de a vă promova produsele şi serviciile şi de a vă crea un brand credibil. Succes!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.