Factura de infarct! A incremenit cand a vazut cat are de plata pentru curent electric

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

O femeie era sa lesine cand s-a intors din concediu! O factura la energia electrica era cat pe ce sa o lase fara suflare.

Matilda Chiriac locuieste intr-un apartament cu trei camera din Brasov impreuna cu fiul sau. Femeia povesteste socata ca in luna iunie a plecat la tara si s-a intors peste o luna. Nu mica i-a fost mirarea cand a aflat ce supriza o astepta in cutia postala. O factura de cateva milioane bune al carei expeditor era furnizorul d eenergie electrica, iar la usa un contor nou.

Femeia are in casa un frigider, un cuptor cu microunde, doua televizoare si cateva becuri, dar factura insumeaza peste 5000 de lei.

Mai mult angajatii companiei au trimis la usa femeii si o foaie in care scrie negru pe alb ca aparatul pe care l-au demontat fara stirea ei, a fost testat si nu are defectiuni.

Ca sa nu ramana la lumina lumnarii, femeia a fost sfatuita sa mai depuna inca o contestatie pentru a prelungii data debransarii. Intre timp a depus reclamatie si la politie, dar si la Protectia Consumatorului.


##VIDEO79833##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”